دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۸:۵۶
منبع: نمایندگی گلستان
تأمین بخشی از تجهیزات تنها مرکز درمانی مراوه‌تپه با استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس

رئیس حوزه قضایی شهرستان مراوه‌تپه خبر داد

تأمین بخشی از تجهیزات تنها مرکز درمانی مراوه‌تپه با استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس

گلستان (ایسنا) - رئیس حوزه قضایی شهرستان مراوه‌تپه از تأمین بخشی از تجهیزات مورد نیاز تنها مرکز درمانی این شهرستان با بهره‌گیری از ظرفیت قانونی مجازات‌های جایگزین حبس خبر داد و گفت: این اقدام با هدف حمایت از حوزه سلامت و ارتقای خدمات درمانی به شهروندان انجام شده است.

حجت‌الاسلام رضوان حسن‌زاده‌آهنگر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای استفاده از ظرفیت‌های قانونی مجازات‌های جایگزین حبس، بخشی از تجهیزات مورد نیاز تنها بیمارستان شهرستان مراوه‌تپه تأمین و در اختیار این مرکز درمانی قرار گرفت.

وی افزود: در این مرحله یک دستگاه شیردوش برقی بیمارستانی و دو دستگاه کپسول اکسیژن ۱۰ و ۲ لیتری خریداری و به بیمارستان علوی مراوه‌تپه تحویل داده شد تا بخشی از نیازهای این مرکز درمانی برطرف شود.

رئیس دادگستری مراوه‌تپه با اشاره به ظرفیت‌های قانونی مجازات‌های جایگزین حبس تصریح کرد: قانون این امکان را فراهم کرده است که در پرونده‌های مشمول، علاوه بر تحقق اهداف اصلاحی و تربیتی مجازات، از آرای قضایی برای تأمین بخشی از نیازهای عمومی و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان نیز استفاده شود.

وی ادامه داد: تأمین تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی، آموزشی و خدماتی از جمله مصادیق بهره‌گیری از این ظرفیت قانونی است و دادگستری شهرستان تلاش می‌کند با استفاده از این رویکرد، آثار اجتماعی آرای قضایی را در مسیر خدمت به مردم و افزایش رفاه عمومی به‌کار گیرد.

حسن‌زاده‌آهنگر همچنین از مشارکت خیران در توسعه امکانات درمانی شهرستان قدردانی کرد و گفت: همراهی خیران نیک‌اندیش در کنار استفاده از ظرفیت‌های قانونی، نقش مؤثری در تقویت زیرساخت‌های حوزه سلامت و بهبود خدمات درمانی به مردم منطقه داشته است.

بیمارستان علوی، تنها مرکز درمانی شهرستان مراوه‌تپه است که خدمات درمانی به ساکنان این شهرستان را ارائه می‌دهد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها