دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۹:۱۰
منبع: نمایندگی کرمانشاه
پیش‌بینی تولید ۷۰۰۰ تن انجیر در کرمانشاه

پیش‌بینی تولید ۷۰۰۰ تن انجیر در کرمانشاه

کرمانشاه (ایسنا) - مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پیش‌بینی کرد، امسال بیش از هفت هزار تن انجیر در استان تولید شود.

رحمان فیض‌قربانی در گفت‌وگو با ایسنا، سطح  باغات انجیر استان را ۶۰۰ هکتار اعلام کرد و افزود: عمده باغات استان در مرحله باروری قرار دارند و تنها درصد ناچیزی از آن نهال‌ بوده و هنوز به مرحله باروری نرسیده‌اند.

فیض‌قربانی با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد از کل انجیر تولیدی کرمانشاه در منطقه «ریجاب» شهرستان دالاهو تولید می‌شود، اظهار کرد: علاوه بر ریجاب، در منطقه «پیران» شهرستان سرپل‌ذهاب نیز باغات انجیر وجود دارد، اما به دلیل نیمه‌گرمسیری بودن این محصول، در سایر نقاط استان تولید آن به صورت پراکنده و محدود است.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه رقم عمده باغات انجیر استان را رقم «مجیفی» عنوان کرد و افزود: این رقم از ارقام مرغوب محسوب می‌شود که هم قابلیت تازه‎‌خوری دارد و هم برای فرآوری به صورت انجیر نیمه‌خشک بسیار مناسب است.

 فیض‌قربانی افزود: انجیر نیمه‌خشک در سال‌های اخیر مورد توجه گسترده قرار گرفته و بخشی از تولید آن به کشور فرانسه و سایر کشورهای اروپایی صادر می‌شود.

وی همچنین از سایر ارقام موجود در استان از جمله شام، باوملی، ملک‌محمدی، شاوله و... یاد کرد.

وی با بیان اینکه عملیات برداشت انجیر در استان شروع شده، گفت: انتظار می‌رود برداشت محصول تا اواسط مهر ادامه یابد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها