چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۴:۳۳
منبع: نمایندگی اصفهان
تحقق ۱۲۵ درصدی تعهدات آموزشی فنی‌وحرفه‌ای اردستان

تحقق ۱۲۵ درصدی تعهدات آموزشی فنی‌وحرفه‌ای اردستان

اصفهان (ایسنا) - رئیس مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای شهرستان اردستان گفت: مرکز شهرستان در سال ۱۴۰۴ با آموزش ۲۸۷۶ مهارت‌آموز، ۱۲۵ درصد تعهدات آموزشی خود را محقق کرد و همزمان با نیازسنجی صنایع، برگزاری دوره‌های نوین و بازارمحور را در دستور کار قرار داده است.

محمدهادی ملایی، ظهر چهارشنبه هفتم مرداد در نشست‌خبری به مناسبت هفته ملی مهارت اظهار کرد: تعهد آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای اردستان در سال ۱۴۰۴، آمار ۳۸۷ هزار و ۷۰۰ نفرساعت و از نظر تعداد مهارت‌آموز، هزار و ۴۱۷ نفر بود که در پایان سال، در مجموع دو هزار و ۸۷۶ نفر از آموزش‌های مهارتی این مرکز بهره‌مند شدند و عملکرد مرکز به ۱۲۵ درصد تعهد آموزشی رسید.

وی افزود: سال گذشته هزار و ۷۷۶ نفر در مرکز مردان و ۴۸۱ نفر در مرکز زنان آموزش دیدند. همچنین مهارت‌آموزان در ۱۱۷ رشته آموزشی شرکت کردند و برای روستاییان نیز ۱۵ دوره آموزشی با حضور ۲۰۲ نفر برگزار شد.

رئیس مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای شهرستان اردستان با اشاره به آزمون‌های مهارتی بیان کرد: سال گذشته نیز ۱۱۹۶ نفر در آزمون‌های مهارتی شرکت کردند که از این تعداد، ۷۶۹ نفر موفق به دریافت گواهینامه مهارت شدند.

ملایی درباره برنامه‌های سال جاری گفت: تعهد آموزشی مرکز مردان در سال ۱۴۰۵، «۲۰۵۴ نفر» دوره است که نسبت به سال گذشته ۳۰۰ نفر افزایش یافته و تاکنون ۵۰۰ نفر آموزش دیده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد ۱۰ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین تعهد آموزشی مرکز زنان «۸۰۸ نفر» است که تاکنون ۲۶۰ نفر در دوره‌های آموزشی شرکت کرده‌اند.

وی از اجرای طرح محله‌محور «شهید سلامی» خبر داد و یادآور شد: امسال بیش از ۳۰ کلاس آموزشی در مساجد محلات شهرستان برگزار شده و ۲۰۰ نفر در این دوره‌ها آموزش دیده‌اند. همچنین با نیازسنجی صنایع، دوره‌های نوین و بازارمحور ازجمله هوش مصنوعی، ارز دیجیتال، گوهرتراشی، سنگ مصنوعی، نصب پنل خورشیدی و تعمیر پکیج در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای شهرستان اردستان با اشاره به اجرای طرح‌های ملی «همنوا»، «کارآفر»، «مهتا» و «استاد و شاگردی» خاطرنشان کرد: سال گذشته ۷۰ نفر از شهرستان در المپیاد ملی مهارت استان شرکت کردند و ثبت‌نام دوره جدید این رقابت‌ها از ۲۵ خرداد آغاز شده و تا ۱۵ مرداد ادامه دارد.

ملایی در پایان گفت: هم‌اکنون دو مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای مردان و زنان در اردستان، یک مرکز ثابت در زواره و یک مرکز سیار در مهاباد، خدمات آموزشی و مهارتی را به متقاضیان ارائه می‌کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها