یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۹:۴۴
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
سیستان و بلوچستان در صدر جدول مدرسه‌سازی/ سهم ۱۵درصدی استان از پروژه‌های آموزشی کشور

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خبر داد

سیستان و بلوچستان در صدر جدول مدرسه‌سازی/ سهم ۱۵درصدی استان از پروژه‌های آموزشی کشور

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۲ هزار و ۳۶۴ پروژه آموزشی کشور از مهر ۱۴۰۴ تا مهر ۱۴۰۵، تعداد ۳۶۱ پروژه به این استان اختصاص یافته است که با سهم بیش از ۱۵ درصدی سیستان و بلوچستان را با فاصله‌ای قابل توجه در صدر جدول اجرای پروژه‌های آموزشی کشور قرار داده است.

میثم لک‌زایی در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: در چارچوب اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و تربیتی و با هدف ارتقای سرانه آموزشی در مناطق کمتر برخوردار پروژه های تحویلی در مهر ۱۴۰۴ تا مهر ۱۴۰۵ مجموعاً ۲ هزار و ۳۶۴ پروژه آموزشی در سطح کشور در دستور اجرا قرار گرفته است که از این تعداد ۳۶۱ پروژه به استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.

وی افزود: اختصاص بیش از ۱۵ درصد از کل پروژه‌های آموزشی کشور به سیستان و بلوچستان بیانگر نگاه ویژه دولت و خیرین به توسعه زیرساخت‌های آموزشی این استان و همچنین جایگاه راهبردی آن در اجرای نهضت ملی مدرسه‌سازی است جایگاهی که سیستان و بلوچستان را با فاصله‌ای چشمگیر نسبت به سایر استان‌ها در رتبه نخست کشور قرار داده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این حجم از پروژه‌های آموزشی بزرگ‌ترین سهم استانی در کشور محسوب می‌شود و نشان‌دهنده عزم جدی نظام برای رفع کمبود فضاهای آموزشی، توسعه عدالت آموزشی و ایجاد فرصت‌های برابر برای دانش‌آموزان این استان است.

لک‌زایی ادامه داد: امروز سیستان و بلوچستان به کارگاه بزرگ مدرسه‌سازی کشور تبدیل شده و با هم‌افزایی دولت، خیرین مدرسه‌ساز، سازمان نوسازی مدارس کشور و همراهی مسئولان استانی روند اجرای پروژه‌ها با شتابی کم‌سابقه در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: تحویل این ۳۶۱ پروژه نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش تراکم کلاس‌های درس، حذف مدارس سنگی و کانکسی، افزایش سرانه آموزشی و ارتقای کیفیت فضاهای تعلیم و تربیت خواهد داشت و زمینه بهره‌مندی هزاران دانش‌آموز از فضاهای آموزشی استاندارد را فراهم می‌کند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان با قدردانی از حمایت‌های دولت، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، استاندار سیستان و بلوچستان و مشارکت ارزشمند خیرین مدرسه‌ساز تأکید کرد: حفظ جایگاه نخست کشور در اجرای پروژه‌های آموزشی، مسئولیت مجموعه نوسازی مدارس استان را دوچندان کرده است و با برنامه‌ریزی دقیق و نظارت مستمر، تلاش خواهیم کرد پروژه‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت به بهره‌برداری برسند.

لک‌زایی در پایان گفت: صدرنشینی سیستان و بلوچستان در تعداد پروژه‌های آموزشی، تنها یک آمار نیست بلکه نشانه آغاز فصل جدیدی از توسعه زیرساخت‌های آموزشی، تحقق عدالت آموزشی و سرمایه‌گذاری ماندگار برای آینده فرزندان این استان است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها