هادی حق شناس امروز شنبه، ۱۷ مرداد در شورای توسعه تعاون استان گیلان، ۸۰ درصد بیکاران استان را فارغ التحصیل دانشگاه دانست و اظهار کرد: ۴۸ درصد دانش آموزان گیلانی در هنرستان ها درس می خوانند که سه درصد بالاتر از میانگین کشور است.
وی با تاکید بر لزوم جهت گیری مدارس استان به سمت آموزش های فنی و حرفه ای، افزود: ایرانی ها دارای استعداد ویژه در علوم روز هستند و شاهد درخشش جوانان و نوجوانان کشور در المپیادهای علمی و مهارتی هستیم و لذا باید پیوند لازم را بین تحصیل و مهارت برقرار کنیم.
استاندار گیلان از برنامه ریزی برای ایجاد مرکز نوآوری استان در منطقه آزاد انزلی خبر داد و بیان کرد: این مرکز زمینه جذب دانشجویان و دانش آموزان مستعد را فراهم می کند تا آماده ورود به بازار کار شوند.
حق شناس منطقه آزاد انزلی را ظرفیت ورود راحت تر و سریع تر تجهیزات سخت افزاری دانست و اضافه کرد: امروز باید به سمت اقتصاد دریاپایه به عنوان مزیت نسبی استان برویم و تعاونی ها باید در این بخش فعال شوند.
وی شیلات را یکی از مولفه های اقتصاد دریاپایه دانست و متذکر شد: پرورش ماهی در قفس در دستور کار استان قرار دارد که در جریان سفر رئیس جمهور پیگیری خواهد شد.
استاندار گیلان به ظرفیت استان در حوزه پرورش ماهیان خاویاری اشاره کرد و گفت: خاویار محصول صادرات محور بوده و ارزآوری دارد.
وی خواستار تشکیل تعاونی های پرورش ماهیان خاویاری در کنار تعاونی های پره شد و بیان کرد: صیادان پره در نیمه دوم سال فعال هستند و در نیمه اول سال، می توانند با ایجاد استخرهای طبیعی در امتداد ساحل، به پرورش ماهیان خاویاری با آب دریا بپردازند.
حق شناس با بیان اینکه مردم گیلان، پشت به دریای خزر زندگی می کنند، افزود: ۹ سیاست ابلاغی قائد شهید برای توسعه دریامحور، یک فرصت برای گیلان و ایران است.
استاندار گیلان با اشاره به فعالیت ۱۱۰ کشتی در دریای خزر با پرچم ایران، تاکید کرد: تعاونی های مرزنشینان از ظرفیت دریای خزر و منطقه آزاد برای واردات و صادرات کالا استفاده کنند. یکی از این ظرفیت های ایجاد شده، واردات خودروهای ایمن است تا بتوانیم زمینه کاهش تلفات جاده ای را فراهم کنیم.
وی حمایت دولت از چای و برنج را موجب کاهش تغییر کاربری اراضی کشاورزی طی سال گذشته دانست و خاطرنشان کرد: اگر قوانین را درست کنیم، جامعه به سمت اقتصاد شکوفا هدایت می شود.
انتهای پیام

