سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۰:۱۵
منبع: نمایندگی اصفهان
ورزش اصفهان در سال ۱۴۰۴ یکی از دوره‌های طلایی‌اش را پشت‌سر گذاشت

معاون ‌اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان‌:

ورزش اصفهان در سال ۱۴۰۴ یکی از دوره‌های طلایی‌اش را پشت‌سر گذاشت

اصفهان (ایسنا) - معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۴ بسیاری از هیأت‌های ورزشی که در شرایط سرپرستی قرار داشتند، وضعیت مناسب‌تری پیدا کردند و در حوزه قهرمانی نیز ورزشکاران استان در رویدادهای بین‌المللی، آسیایی و جهانی موفق به کسب مدال‌های ارزشمندی شدند؛ به‌همین علت سال گذشته یکی از دوره‌های طلایی ورزش اصفهان سپری شد.

محسن تابش‌فر، سه‌شنبه ۲۰مرداد در نشست‌خبری اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان اصفهان با اصحاب‌رسانه اظهار کرد: نزدیک به سه‌دهه است که در جامعه ورزش هستم و اعتقاد دارم هر سال و در هر مقطع، همه افرادی که در حوزه ورزش فعالیت می‌کنند برای حفظ آبرو و عزت ورزش دیار نصف‌جهان تلاش کرده‌اند.

وی افزود: همه افرادی که در حوزه ورزش مسئولیت می‌پذیرند، با این هدف وارد میدان می‌شوند که برای استان و کشور خود خدمت کنند، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را در عرصه‌های مختلف به اهتزاز درآورند و برای سربلندی کشور تلاش کنند. اگر ما نیز در این جایگاه قرار گرفته‌ایم، هدفی به‌غیر از خدمت به ورزش استان و کشور و آبروداری برای جمهوری اسلامی ایران نداریم.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان اصفهان بیان کرد: اعتقاد دارم سال ۱۴۰۴ یکی از دوره‌های طلایی ورزش اصفهان بوده است. البته آمار و عملکردی که ارائه خواهد شد، می‌تواند این موضوع را بهتر نشان دهد و ممکن است از دیدگاه اصحاب رسانه نقدهایی نیز به این نگاه وارد باشد، اما براساس ارزیابی شخصی خودم، سال ۱۴۰۴ را سالی بسیار خوب برای ورزش کشور و به‌ویژه ورزش استان اصفهان می‌دانم.

موفقیت اصفهان در عرصه‌های بین‌المللی و همگانی

تابش‌فر با اشاره به اتفاقات مثبت ورزش اصفهان در سال گذشته یادآور شد: در سال ۱۴۰۴ اتفاقات بسیار خوبی در ورزش استان رقم خورد. بسیاری از هیأت‌های ورزشی که در شرایط سرپرستی قرار داشتند، هم‌اکنون وضعیت مناسب‌تری پیدا کرده‌اند و در حوزه قهرمانی نیز ورزشکاران استان در رویدادهای بین‌المللی، آسیایی و جهانی موفق به کسب مدال‌های ارزشمندی شدند.

وی گفت: ورزشکاران اصفهانی در مسابقات مختلفی از چین گرفته تا منامه و ریاض، افتخارآفرینی کردند و مدال‌های نقره و برنز ارزشمندی به‌دست آوردند. قرار است در اوایل شهریور سال جاری نیز از چهار ورزشکاری که در این میدان‌های ارزشمند افتخارآفرینی کرده‌اند، تجلیل کنیم.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان اصفهان ادامه داد: در بخش ورزش همگانی نیز با اجرای برنامه‌های مختلف عملکرد خوبی داشتیم و در حوزه ورزش روستایی نیز شرایط بسیار مطلوب بود. براساس مکاتباتی که از سوی وزارت ورزش‌ و جوانان با ما انجام شده، جایگاه استان اصفهان با کمک، نگاه و توجه همه عزیزان در جامعه ورزش، در سال گذشته شرایط خوبی داشته است.

تابش‌فر ادامه داد: در بخش صدور مجوز باشگاه‌های ورزشی در رشته‌های مختلف نیز آمار و عملکرد ممتازی به دست آوردیم و اتفاقات مثبت دیگری نیز در حوزه‌های مختلف ورزش استان رقم خورد. اگر بخواهم به بخشی از مهم‌ترین برنامه‌ها و دستاوردها اشاره کنم، اصفهان پس از تهران موفق شد جایگاه دوم را در المپیاد استعدادهای برتر به‌دست آورد که این موضوع دستاورد کمی نیست.

وی اضافه کرد: همچنین در پارالمپیاد، که برای نخستین بار در کشور برگزار شد، استان اصفهان در مجموع رتبه چهارم را کسب کرد؛ در بخش دختران سوم شدیم و در بخش پسران نیز جایگاه چهارم را به‌دست آوردیم. اهمیت این جایگاه از آن جهت است که برای نخستین بار چنین رویدادی در حوزه ورزشکاران پارالمپیکی برگزار می‌شد و اصفهان توانست در مجموع رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص دهد.

ساماندهی هیئت‌ها و پایان مسیر سرپرستی

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان اصفهان درباره وضعیت مجامع انتخاباتی هیئت‌های ورزشی نیز اظهار کرد: برگزاری مجامع انتخاباتی و مجامع سالیانه یکی از اتفاقات مهمی بود که در استان رقم خورد و اگر از مجموعه مسئولان وزارت ورزش‌ و جوانان درباره این موضوع سؤال شود، تأیید خواهند کرد که شرایط مناسبی را ایجاد کرده‌ایم.

تابش‌فر افزود: وضعیت هیئت‌های ورزشی در گذشته به‌دلیل قرار داشتن در شرایط سرپرستی و برخی نابسامانی‌ها مناسب نبود؛ با این حال، تغییراتی که در آیین‌نامه مجامع انتخاباتی رخ داد، شرایط را متفاوت کرد. در مقطعی بر اساس مقررات قبلی نباید وارد دوره سرپرستی می‌شدیم، اما براساس آیین‌نامه جدید، در مواردی ورود به دوره سرپرستی ضرورت پیدا کرد و تغییرات متعددی نیز در آیین‌نامه انتخاباتی هیئت‌های ورزشی رقم خورد.

وی بیان کرد: با وجود این شرایط، با برنامه‌ریزی، درایت و همفکری، همچنین با کمک تک‌تک همکاران و معاونان اداره‌کل در حوزه‌های مختلف، ازجمله معاونت جوانان، حوزه مالی و پشتیبانی، بخش بانوان، بخش فنی و مهندسی، واحد حقوقی، بازرسی و سایر واحدهای اداره‌کل که به جامعه ورزش کمک کردند، توانستیم برنامه‌ها و اهداف خود را به خوبی پیش ببریم.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان اصفهان ادامه داد: امسال نیز شرایط خوبی داشته‌ایم و تاکنون نزدیک به هشت مجمع انتخاباتی برگزار کرده‌ایم. مجامع سالیانه نیز بر اساس تقویم ورزشی هیئت‌ها در زمان مقرر در حال برگزاری است. در شرایط فعلی، دو مجمع انتخاباتی دیگر نیز در دستور کار داریم که در شهریور برگزار خواهد شد. مجمع انتخاباتی هیئت کبدی و هیئت پزشکی‌ورزشی را پیش‌رو داریم و در حال حاضر نیز فرآیند انتخابات هیئت دوچرخه‌سواری در حال انجام است.

تابش‌فر خاطرنشان کرد: حدود دو ماه دیگر وارد فرآیند برگزاری مجامع هیئت ورزش‌های رزمی و شطرنج خواهیم شد و در نهایت مجمع انتخاباتی هیئت وزنه‌برداری نیز امسال برگزار خواهد شد. امیدواریم در پایان سال، هیچ هیئتی در استان اصفهان در شرایط سرپرستی باقی نمانده باشد.

وی درباره آیین‌نامه انتخاباتی هیئت‌های ورزشی توضیح داد: اگر بخواهم به‌صورت کامل درباره آیین‌نامه انتخاباتی صحبت کنم، به‌دلیل شرایط خاصی که این موضوع دارد، ممکن است نتوانم جمع‌بندی کاملی ارائه کنم، اما در نشست‌های تخصصی و در موضوعات مختلفی که در حوزه آیین‌نامه انتخابات وجود دارد، پاسخگوی سؤالات خواهم بود.

اصفهان آماده حضور در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان اصفهان با اشاره به رویدادهای مهم پیش‌روی ورزش استان تأکید کرد: یک رویداد بسیار بزرگ را پیشرو داریم و در نشست‌های تخصصی که با هیئت‌های ورزشی برگزار می‌کنیم، نزدیک به یکسال‌ونیم درباره این رویداد برنامه‌ریزی کرده‌ایم. بازی‌های آسیایی ناگویا که از ۲۸ شهریور در کشور ژاپن آغاز می‌شود، یکی از مهم‌ترین رویدادهای پیش‌روی ورزش کشور است.

تابش‌فر یادآور شد: در ابتدا قرار بود ۴۸۰ ورزشکار به این رویداد بزرگ اعزام شوند، اما براساس سیاست‌هایی که مقام عالی وزارت ورزش‌ و جوانان در زمینه توجه به کیفیت ورزشکاران دنبال کردند، تعداد ورزشکاران اعزامی کاهش یافت. با این حال، نکته حائز اهمیت این است که تمام ورزشکاران اصفهانی که به این رویداد بزرگ اعزام خواهند شد، از ظرفیت بالایی برخوردار هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۸ ورزشکار از استان اصفهان در بازی‌های آسیایی و ۲۳ ورزشکار نیز در بازی‌های پاراآسیایی حضور خواهند داشت و امیدواریم با دعای خیر مردم، ورزشکاران استان بتوانند مقام‌های ارزشمندی برای کشور و استان اصفهان به‌دست آورند.

برگزاری هشتمین المپیاد استعدادهای برتر و نخستین المپیاد ورزش‌های ساحلی

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان اصفهان با اشاره به برنامه‌های آتی ورزش استان اظهار کرد: در شهریور سال جاری هشتمین المپیاد استعدادهای برتر را خواهیم داشت که در پایان آن ماه برگزار می‌شود و ۱۲ رشته ورزشی که در بین رشته‌های مدال‌آور و همچنین از رشته‌های مهم و حساس در بازی‌های آسیایی و المپیک هستند، در این دوره از المپیاد حضور خواهند داشت.

تابش‌فر ادامه داد: اتفاق دیگری که برای نخستین‌بار در استان اصفهان رقم خواهد خورد، برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های ساحلی است. این رویداد در ابتدای شهریور در شهرستان چادگان و در رشته‌های شنا، قایقرانی، روئینگ و سه‌گانه برگزار خواهد شد و امیدواریم این مسابقات به بهترین شکل ممکن انجام شود.

وی گفت: این رویداد برای نخستین‌بار در استان برگزار می‌شود و از اصحاب‌ رسانه نیز درخواست می‌کنم این برنامه را به‌صورت جدی رصد و پوشش دهند. در بازی‌های ساحلی که حدود یک‌ماه پیش در چین برگزار شد، ورزشکاران اصفهانی در رشته‌های دوومیدانی و هندبال عملکرد خوبی داشتند و در مجموع نیز در المپیک ساحلی اتفاقات خوبی برای کشورمان رقم خورد و مدال‌های ارزشمندی به‌دست آمد.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان اصفهان خاطرنشان کرد: تلاش کردیم این برنامه‌ها و تجربه‌ها را به اصفهان منتقل کنیم و استان اصفهان نخستین استانی است که امیدواریم در ابتدای شهریورماه این رویداد را برگزار کند. تاکنون حدود ۱۲ استان برای حضور در این رویداد اعلام آمادگی کرده‌اند و امیدواریم این اتفاق جدید بتواند به شکل مطلوبی برگزار شود.

افزایش رشته‌های مستقل ورزشی در استان

تابش‌فر همچنین از اضافه شدن رشته‌ها و انجمن‌های جدید به ساختار ورزش استان خبر داد و افزود: اتفاق جدید دیگری که در ورزش استان رقم خورده، افزایش تعداد هیئت‌ها و انجمن‌های ورزشی است. حدود هشت‌ماه قبل، ۲۴ هیئت و انجمن ورزشی داشتیم، اما طی هشت ماه گذشته ۱۰ هیئت و انجمن جدید به مجموعه هیئت‌ها و انجمن‌های استان اضافه شده است.

وی یادآور شد: کوراش که زیرمجموعه ووشو بود، ابتدا به‌صورت مستقل فعالیت کرد و سپس به انجمن تبدیل شد. همچنین جوجیتسو از هیئت ورزش‌های رزمی جدا شد، مونتاژ نیز مستقل شد و همچنین ورزش‌های الکترونیک نیز از ساختار قبلی خود جدا شد. روئینگ به هیئت مستقل تبدیل شد، پارادوومیدانی به‌عنوان هیئت خودکفا فعالیت خود را آغاز کرد و رشته‌های ام‌ام‌ای، سپک‌تاکرا و کراکت نیز به‌عنوان انجمن‌های مستقل فعالیت خود را دنبال خواهند کرد.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش‌ و جوانان استان اصفهان اظهار کرد: در مجموع ۱۰ رشته به صورت مستقل در ساختار ورزش استان قرار گرفتند. البته اینکه این اقدام از نظر کارشناسی صحیح است یا خیر، موضوعی جداگانه است و ما نیز نظر کارشناسی خود را درباره اینکه استقلال این رشته‌های ورزشی چه میزان می‌تواند به نفع ورزش کشور باشد، به وزارت ورزش‌ و جوانان اعلام کرده‌ایم.

تابش‌فر ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که پارادوومیدانی یکی از رشته‌های بسیار مهم ورزش کشور است که پیش از این زیرمجموعه هیئت جانبازان و توان‌یابان قرار داشت و ان‌شاءالله در اوایل مهر، نخستین مجمع انتخاباتی آن برگزار خواهد شد.

وی در پایان گفت: رشته روئینگ نیز پیش از این زیرمجموعه هیئت قایقرانی بود که از آن مجموعه جدا شد و مجمع انتخاباتی آن نیز برگزار شد و بسیاری از عزیزان و بزرگواران در آن مجمع انتخاباتی حضور داشتند. این موارد اتفاقات جدیدی بود که برای ورزش استان اصفهان رقم خورد و امیدواریم در ادامه نیز شاهد اتفاقات مثبت بیشتری در ورزش استان باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها