چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۴
آیا کاملینا جای کلزا را در خراسان شمالی می گیرد؟

آیا کاملینا جای کلزا را در خراسان شمالی می گیرد؟

خراسان شمالی (ایسنا) - رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، از توسعه کشت دانه روغنی کاملینا و کسب رتبه یک این استان در کشت و تولید این محصول در کشور خبر داد.

اسماعیل محمودآبادی با حضور در دفتر ایسنا به مناسبت روز خبرنگار در گفت و گو با این رسانه اظهار کرد: امسال ۳۰۰ تن دانه روغنی کاملینا در این استان خرید شده است.

وی افزود: میزان آب مصرفی در این محصول بسیار کم و زمان کشت این محصول بالا هست به همین دلیل کشت آن در استان از اهمیت بالایی برخوردار است.

محمودآبادی ادامه داد: این در حالی است که نیاز آبی کلزا زیاد و زمان کشت آن اندک است و به همین علت سطح زیر کشت این گیاه طی سال اخیر در استان کاهش پیدا کرده است.

وی بیان کرد: در چند سال گذشته سطح زیر کشت کلزا در این استان ۲۰۰۰ هکتار بوده که امسال به ۴۰۰ هکتار رسیده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها