دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۶
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
برگزاری آزمون سراسری در ۲۱ شهرستان سیستان و بلوچستان

برگزاری آزمون سراسری در ۲۱ شهرستان سیستان و بلوچستان

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان از آمادگی کامل استان برای برگزاری آزمون سراسری در ۲۱ شهرستان و ۳۳ حوزه امتحانی خبر داد و گفت: بیش از ۵۶ هزار داوطلب در پنج گروه آزمایشی این آزمون با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

غلامرضا زمانیان ۲۶ مرداد در جلسه هماهنگی برگزاری آزمون سراسری در زاهدان افزود: آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها همزمان با سراسر کشور، روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ مرداد ماه در نقاط مختلف سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۵۶ هزار داوطلب از استان برای حضور در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۶ درصد آنان را مردان و ۳۴ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: داوطلبان در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، زبان‌های خارجی و هنر در حوزه‌های امتحانی تعیین‌شده به رقابت خواهند پردارد.

زمانیان با اشاره به آمار داوطلبان در گروه‌های مختلف آزمایشی گفت: گروه علوم انسانی بیشترین تعداد داوطلبان استان را به خود اختصاص داده است؛ به‌گونه‌ای که نزدیک به نیمی از شرکت‌کنندگان در این گروه آزمایشی حضور دارند.

وی بیان کرد: سایر داوطلبان نیز در گروه‌های علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، زبان‌های خارجی و هنر، متناسب با رشته انتخابی خود در حوزه‌های تعیین‌ شده آزمون خواهند داد.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان درباره پراکندگی داوطلبان در سطح استان نیز اظهار داشت: شهرستان زاهدان بیشترین تعداد شرکت‌کنندگان آزمون سراسری را به خود اختصاص داده و شهرستان میرجاوه کمترین تعداد داوطلبان را دارد.

وی با اشاره به گستردگی جغرافیایی استان و برگزاری آزمون در ۲۱ شهرستان و ۳۳ حوزه امتحانی افزود: برای برگزاری مطلوب آزمون، هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مرتبط انجام شده و تمهیدات مورد نیاز برای تأمین نظم، امنیت و رفاه داوطلبان در تمامی حوزه‌ها پیش‌بینی شده است.

زمانیان تأکید کرد: مجموعه عوامل اجرایی آزمون از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی و تمرین‌های لازم را انجام داده‌اند تا فرآیند برگزاری آزمون در نهایت نظم و آرامش انجام شود و داوطلبان بتوانند در محیطی مناسب به رقابت علمی بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: امکانات و الزامات رفاهی، ایمنی و اجرایی مورد نیاز حوزه‌های امتحانی نیز مورد بررسی قرار گرفته و هماهنگی‌های لازم برای رفع مشکلات احتمالی انجام شده است.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در پایان با تأکید بر آمادگی کامل استان برای برگزاری آزمون سراسری گفت: همه ظرفیت‌های لازم برای برگزاری منظم، ایمن و مطلوب این رقابت علمی به کار گرفته شده است و امیدواریم آزمون سراسری در سیستان و بلوچستان با آرامش، نظم و سلامت کامل برگزار شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها