پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۷:۴۲
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
مهمترین پروژه‌های شهری یاسوج در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

مهمترین پروژه‌های شهری یاسوج در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به معضلات ترافیکی شهر یاسوج گفت: پروژه‌های مهمی برای کاهش بار ترافیکی این شهر تعریف شده که مهم‌ترین آنها در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید. 

یدالله رحمانی پنجشنبه ۲۹ مرداد در حاشیه بازدید از پروژه‌های شهرداری یاسوج افزود: در ابتدای دولت چهاردهم شهر یاسوج با معضل شدید ترافیکی مواجه بود و بر همین اساس چند پروژه بزرگ برای کاهش ترافیک و صرفه‌جویی در وقت مردم تعریف شد.

وی با اشاره به پروژه بلوار شهدای اقتدار گفت: این پروژه در مجموع حدود چهار و نیم کیلومتر طول دارد که فاز نخست آن به طول یک هزار و ۸۰۰ متر پیش از این افتتاح شده است.

رحمانی ادامه داد: فاز دوم این پروژه به طول ۸۰۰ متر به‌طور کامل اجرا شده و فاز سوم نیز به طول حدود یک هزار و ۵۰۰ متر، اکنون بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش‌بینی می‌شود طی دو تا سه روز آینده تکمیل شود.

وی افزود: تلاش می‌کنیم فازهای دوم و سوم بلوار شهدای اقتدار در هفته دولت به بهره‌برداری برسد و با تکمیل این مسیر، بخش قابل توجهی از ترافیک ورودی شهر یاسوج مدیریت شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های مردم، وقت آنهاست و تلاش می‌کنیم با اجرای این پروژه‌ها، زمان هدررفته شهروندان در ترافیک کاهش یابد. 

رحمانی همچنین از بهره‌برداری پروژه‌های دیگری در شهر یاسوج همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: خیابان پیرچوپان به طول یک هزار و ۲۰۰ متر، شامل دو قطعه ۴۰۰ و ۸۰۰ متری از دیگر پروژه‌های مهم شهری است که برای تملک و اجرای آن حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی اتصال جاده دهنو از طریق پل ابتدای این منطقه را از دیگر پروژه‌های در دست اجرا عنوان کرد و افزود: این پروژه بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بیش از ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده و طی روزهای آینده تکمیل و در ایام هفته دولت بهره‌برداری خواهد شد.

به گزارش ایسنا، رحمانی به پروژه اتصال پارک جنگلی به بنسنجان اشاره و بیان کرد: برای تملک و اجرای این پروژه نیز حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و پروژه از نظر آمادگی اجرایی در شرایط مطلوبی قرار دارد.

مهمترین پروژه‌های شهری یاسوج در هفته دولت به بهره‌برداری خواهند رسید

مهمترین پروژه‌های شهری یاسوج در هفته دولت به بهره‌برداری خواهند رسید

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها