شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۸:۱۷
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
متولی تعیین مرزهای رسمی، وزارت کشور است/توافق ایران و پاکستان برای گشایش مرز کهک سراوان

مدیرکل دفتر امور مرزی وزارت کشور:

متولی تعیین مرزهای رسمی، وزارت کشور است/توافق ایران و پاکستان برای گشایش مرز کهک سراوان

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیرکل دفتر امور مرزی و مرزنشینان وزارت کشور، بر توسعه مرزهای هوایی، زمینی، ریلی و دریایی، تسریع در راه‌اندازی مرز کهک، شتاب بخشی در احداث پل دوم میلک و فعال‌سازی همه ظرفیت‌های مرزی استان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان تأکید کرد.

مهدی حسن عباسی در دیدار با منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستان که با حضور کارشناسان وزارت کشور، معاونین امنیتی، اقتصادی و عمرانی استانداری، و مدیران کل مربوطه در محل استانداری برگزار شد؛ با اشاره به مرزهای گسترده استان و همسایگی با افغانستان و پاکستان، نقش سیستان و بلوچستان را در تأمین کالاهای اساسی کشور طی جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه “بی‌نظیر” خواند و گفت: حجم قابل‌ توجهی از کالاهای اساسی از طریق مرزهای این استان وارد شد و با وجود کمبود زیرساخت‌هایی نظیر دستگاه‌های ایکس‌ری، عملکرد مدیریت استان بسیار مؤثر و راه‌گشا بود.

وی با اعلام اینکه متولی تعیین مرزهای رسمی، وزارت کشور است، افزود: به دنبال تعیین مرز هوایی برای تعدادی از فرودگاه‌های استان هستیم. این فرودگاه‌ها از نظر سالن و زیرساخت، نیاز به اقدام خاصی ندارند و پاسخگوی پروازهای خارجی خواهند بود.

عباسی، بخش حمل و نقل را راه برون‌رفت از بن‌بست و عقب‌ماندگی دانست و تصریح کرد: با توسعه زیرساخت‌های ترانزیت و تجارت در استان، شاهد شتاب‌بخشی به توسعه استان خواهیم بود که این امر مهم در استان با تمام توان در حال اجرا است.

وی همچنین به توافق اخیر وزرای کشور ایران و پاکستان برای گشایش مرز کهک -چیدگی در شهرستان سراوان اشاره کرد و گفت: سعی می‌کنیم بخشی از نیازهای اولیه راه‌اندازی این مرز را از محل درآمدهای فعلی و کمک‌های ملی و استانی تأمین کنیم تا زیرساخت‌های اساسی آن بر اساس طرح جامع این مرز احداث شود.

مدیرکل دفتر مرزی وزارت کشور با ابراز خرسندی از فعالیت شبانه‌روزی پروژه‌های توسعه‌ای در اقصی نقاط استان، خاطرنشان کرد: برخلاف برخی از نقاط کشور که پروژه‌ها تعطیل یا نیمه‌تعطیل هستند، تمام کارگاه‌های راهسازی سیستان و بلوچستان فعالند که نویدبخش آینده‌ای روشن و حاصل مدیریت مناسب و نگاه توسعه‌محور مدیریت عالی استان است.

به گزارش ایسنا، به نقل از استانداری، در روز ۳۱ مرداد عباسی با اشاره به مشکلات پیش آمده اخیر در مرز ریمدان، ایجاد سیستم نوبت‌دهی الکترونیکی در مرز ریمدان برای کاهش ترافیک و معطلی کامیون‌ها را موثر برشمرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها