یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۵۷
منبع: نمایندگی مازندران
افتتاح و کلنگ زنی ۳۰ پروژه عمرانی هفته دولت در چالوس

فرماندار خبرداد

افتتاح و کلنگ زنی ۳۰ پروژه عمرانی هفته دولت در چالوس

مازندران (ایسنا) - فرماندار چالوس از افتتاح و کلنگ زنی ۳۰ پروژه عمرانی در هفته دولت در این شهرستان خبر داد و گفت: این تعداد پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۴۲۷ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان اجرا خواهد شد.

یحیی یوسف‌پور روز یکشنبه یکم شهریور در آستانه هفته دولت در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه دولت چهاردهم در آغاز کارش بحران‌های زیادی را پشت سر گذاشت، اظهار کرد: در ابتدای معارفه رئیس جمهور با ترور اسماعیل هنیه همراه بود و بعد از آن تحریم‌های اقتصادی شدید، ترور رهبر شهید، شهادت فرماندهان و مردم بی گناه را از سر گذراند.

وی با بیان اینکه بیشتر این بحران‌ها همزمان بودند، افزود: مدیریت همزمان این بحران‌ها  نیازمند یک مدیریت هوشمند بود که توانست کشور را کنترل کند.

فرماندار چالوس در ادامه با اشاره به اینکه در جنگ دوازده روزه هجمه زیادی از رژیم صهیونی را متحمل شدیم، گفت: در جنگ ۴۵ روزه هم همین طور بود و هدف دشمنان از این حملات فروپاشی نظام از درون و فروپاشی اقتصاد بود اما دولت محکم ایستاد و پشت نیروهای مسلح و مردم ایستاد.

یوسف‌پور با تاکید بر اینکه در دو جنگ به لحاظ تامین کالاهای ضروری مشکلی پیش نیامد، یادآور شد: مردم هم پای کار بودند و علیرغم همه مشکلات این دوران سپری شد.

وی خاطر نشان کرد: الان هم مسائل و مشکلاتی داریم اما همچنان هجمه کشورهای دنیا روی ایران است و برای اینکه در چارچوب ایرانی اسلامی زندگی کنیم این سختی‌ها را تحمل می‌کنیم.

فرماندار چالوس از اقامت در شب بیش از ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار مسافر در این شهرستان طی ایام جنگ اخیر خبر داد و گفت: این میزان مسافر دو سه برابر جمعیت شهرستان بوده است.

یوسف‌پور از افتتاح حدود ۳۰ پروژه و کلنگ زنی یک پروژه در هفته دولت خبر داد و یادآور شد: در مجموع هزار و ۴۲۷ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان برای ۳۰ پروژه اعتبار صرف شد.

وی در ادامه با بیان اینکه ادامه فعالیت ایستگاه رادیو دریای چالوس یکی از خواسته‌های مردم بوده است، افزود: طی این مدت نشست‌های زیادی با استاندار و صدا و سیما داشتیم و از روز گذشته صدای آوای ساحل راه اندازی شد و اولین برنامه خود را از چالوس اجرا کرد.

فرماندار چالوس در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص وضعیت محور کندوان و ترافیک در این محور گفت: کندوان قصه پر غصه مردم ما طی سالهای زیادی است که انها را اذیت می‌کند و باید اذعان شود که زیرساخت‌های این محور متناسب با این میزان تردد نیست.

یوسف‌پور با بیان اینکه هر چند گردشگر برای این منطقه یک فرصت است اما باید زیرساخت‌ها مهیا شود، یادآور شد: در تعطیلی اخیر ۱۵۵ هزار خودرو به منطقه وارد شد که البته برای بومیان مشکلاتی را برای تردد بوجود آورد.

وی خاطر نشان کرد: برای رفع مشکل در کوتاه مدت تعریض دزدبن به مرزن آباد می‌تواند بخش مهمی از مشکل تردد بومیان را رفع کند همچنین هوشمند سازی مسافرت را پیشنهاد دادیم و هم تغییر اعمال محدودیت از ۶ عصر تا ۸ صبح را پیشنهاد دادیم که در حال بررسی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها