سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۲۱:۴۰
منبع: نمایندگی ایلام
بهره‌برداری از ۲۰ پروژه عمرانی در بخش‌های زرین‌آباد و سراب میمه دهلران

بهره‌برداری از ۲۰ پروژه عمرانی در بخش‌های زرین‌آباد و سراب میمه دهلران

ایلام (ایسنا) - همزمان با دومین روز از هفته دولت، با حضور فرماندار ویژه دهلران و جمعی از مسئولان شهرستان و بخش، برنامه‌های مختلفی در بخش‌های زرین‌آباد و سراب میمه برگزار و در مجموع ۲۰ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۱۸۹ میلیارد و ۷۰۷ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید.

مراد یگانه فرماندار ویژه دهلران امروز سه‌شنبه ۳ شهریور در مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های بخش زرین‌آباد اظهار کرد: در این بخش ۱۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۴۴ میلیارد و ۷۰۷ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی و استانی به بهره‌برداری رسید.

وی بهسازی و آسفالت ۹ کیلومتر از محور زرین‌آباد و روکش ۲۱ کیلومتر از راه‌های بخش را از مهم‌ترین این پروژه‌ها عنوان کرد و گفت: برای اجرای این طرح‌ها ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

فرماندار ویژه دهلران اصلاح شبکه برق روستای هفتکده با اعتبار ۱۷ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان و احداث دستک پل امامزاده سید فلک‌الدین توسط بنیاد مسکن با اعتبار یک میلیارد تومان را از دیگر طرح‌های افتتاح‌شده در زرین‌آباد برشمرد.

یگانه همچنین از اجرای پروژه‌های عمران شهری در پهله شامل سنگ‌فرش معابر با اعتبار سه میلیارد و ۳۲۷ میلیون تومان و اجرای روشنایی معابر با اعتبار دو میلیارد تومان خبر داد و افزود: سالن چندمنظوره دهیاری هفتکده نیز با زیربنای ۹۰ مترمربع و اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان احداث شده است.

در بخش سراب میمه نیز ۱۰ پروژه عمران شهری با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان افتتاح شد.

فرماندار ویژه دهلران جدول‌گذاری و موزائیک‌فرش معابر، آسفالت و لکه‌گیری معابر، تعمیر و تجهیز ساختمان آتش‌نشانی، اجرای دیوار حائل و اصلاح شبکه برق روستای تختان را از جمله این طرح‌ها عنوان کرد.

وی افزود: برای اصلاح شبکه برق روستای تختان ۱۸ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان و برای آسفالت و لکه‌گیری معابر ۱۱ میلیارد تومان هزینه شده است.

یگانه اضافه کرد: اجرای اتوماسیون اداری، پل عرضی معابر، ساخت سرویس بهداشتی، ایجاد فضای سبز و مبلمان شهری، خط‌کشی معابر و خرید ماشین‌آلات آتش‌نشانی از دیگر طرح‌های افتتاح‌شده در بخش سراب میمه بود.

همزمان با برنامه‌های هفته دولت، گلزار شهدای گمنام بخش‌های زرین‌آباد و سراب میمه نیز با حضور فرماندار ویژه دهلران، اعضای شورای تأمین، بخشداران و جمعی از مسئولان غبارروبی و عطرافشانی شد.

یگانه در این مراسم با گرامیداشت یاد و نام شهدا، شهیدان رجایی و باهنر و شهدای دفاع از میهن، اظهار کرد: عزت، اقتدار و امنیت کشور مرهون خون شهدا و فداکاری رزمندگانی است که در دفاع مقدس و عرصه‌های مختلف دفاع از انقلاب و میهن جان خود را فدا کردند.

وی بر ضرورت خدمت صادقانه به مردم تأکید کرد و گفت: خدمت به مردم و گره‌گشایی از مشکلات آنان باید در کانون توجه مسئولان قرار داشته باشد.

فرماندار ویژه دهلران همچنین با تأکید بر ضرورت تداوم راه شهدا، پاسداشت یاد و نام شهیدان و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت را وظیفه‌ای همگانی دانست.

در ادامه این برنامه‌ها، مسئولان با خانواده شهید رمضان شیری در روستای هفتکده و خانواده شهید افشین کیان‌مهر از شهدای جنگ ۱۲ روزه دیدار کردند و با قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.

یگانه در این دیدارها با بیان اینکه امنیت و اقتدار امروز کشور مرهون خون شهداست، گفت: شهدا بر گردن همه ما حق دارند و پاسداشت آرمان‌های آنان باید در رفتار و خدمت مسئولان به مردم نمود داشته باشد.

سعد شیری، پدر شهید رمضان شیری نیز با قدردانی از حضور مسئولان و تبریک هفته دولت، اظهار کرد: به نظام و اقتدار کشور افتخار می‌کنیم و تا زنده‌ایم تابع امر ولایت خواهیم بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها