چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۰۵
رئیس سازمان آتش‌نشانی کرج: حوادث مرداد ۲۶ فوتی داشت

رئیس سازمان آتش‌نشانی کرج: حوادث مرداد ۲۶ فوتی داشت

البرز (ایسنا) - رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: طی مرداد امسال، آتش‌نشانان به ماموریت ۴۱۴ مورد حریق و ۱۲۳۰ مورد حادثه اعزام شدند که ۸۱۱ نفر نجات یافته، ۱۹۲ مصدوم و ۲۶ فوتی در بر داشت.

به گزارش ایسنا به نقل از شهرداری کرج در روز چهارشنبه چهارم شهریور، جابر خوشگرد اظهار کرد: طی ماه گذشته، ۶۰۷۰ نیروی عملیاتی (نفر ساعت) مستقر در ۳۳ ایستگاه به مدت ۱۰۵۶ ساعت عملیات و با استفاده از تجهیزات و تعداد ۲۲۰۲ دستگاه خودروی عملیاتی به ۴۱۴ مورد حریق و ۱۲۳۰ مورد حادثه رسیدگی کردند.

وی با اشاره به اینکه ۸۹ مورد استقرار در سطح شهر با حضور آتش نشانان صورت گرفت، افزود: در ماهی که گذشت ۸۱۱ مورد نجات یافته، ۱۹۲ مصدوم و ۲۶ فوتی در حوادثی که رقم خورد، داشته‌ایم.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج بیان کرد: در بین ۳۳ ایستگاه عملیاتی، بیشترین ماموریت در ایستگاه ۳ با ۱۴۳ ماموریت، ایستگاه ۲ با ۱۲۵ ماموریت و ‌ایستگاه ۲۲ با ۱۲۳ ماموریت صورت گرفت.

 به گفته خوشگرد، در حوزه ایمنی و پیشگیری تعداد ۲۲ مورد استعلام در زمان صدور، اصلاح و تمدید پروانه و یا شروع عملیات و ۶۳ مورد استعلام در زمان صدور پایانکار صادر شد.

وی، صدور ۲۵ مورد گواهی برای علت حریق و تعداد سه مورد صدور گواهی حریق و حوادث و همچنین تعداد ۱۶ مورد بازدید از اماکن تصرفات سطح شهر و اخطار ایمنی به تعداد هشت مورد در حوزه ایمنی شهری و بازدید از  اماکن تجاری به تعداد ۳۲ مورد را از دیگر اقدامات صورت پذیرفته بیان کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها