سعید اسکندری در تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: در پی دریافت گزارشهای دریافتی از همیاران محیطزیست مبنی بر حضور متخلفان در اراضی تحت مدیریت، ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بلافاصله به منطقه شکار ممنوع چالخاتون اعزام شدند.
وی افزود: در این عملیات ضربتی، یک دستگاه خودروی پژو پارس متعلق به شکارچیان که از یکی از استانهای همجوار وارد منطقه شده بودند، توقیف شد. در این درگیری و تعقیب، متأسفانه ۳ نفر از سرنشینان خودرو از محل متواری شدند، اما با هوشیاری ماموران، ۲ نفر دیگر از متخلفان دستگیر شدند.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شازند با اشاره به اقلام کشفشده از متهمان گفت: از این شکارچیان غیرمجاز، ۴ قبضه اسلحه شامل ۲ قبضه تکلول، یک قبضه دولول و یک قبضه گلولهزنی ۲۷۰ به همراه مقداری گوشت میش وحشی، ۱۵ تیر فشنگ ساچمهزنی، ۱۸ تیر فشنگ کالیبر ۲۷۰ و سه دستگاه دوربین دوچشمی کشف و ضبط شد.
به گزارش ایسنا به نقل از محیط زیست استان مرکزی در روز هفتم شهریور، اسکندری خاطرنشان کرد: پرونده متخلفان دستگیر شده برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شده است و تلاش پلیس شهرستان برای شناسایی و دستگیری ۳ متهم متواری با جدیت در دست پیگیری قرار دارد.
انتهای پیام