شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۹
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
استاندار خراسان جنوبی: تقویت دانشگاه فرهنگیان، سرمایه‌گذاری برای نظام تعلیم و تربیت است

استاندار خراسان جنوبی: تقویت دانشگاه فرهنگیان، سرمایه‌گذاری برای نظام تعلیم و تربیت است

خراسان جنوبی (ایسنا) - استاندار خراسان جنوبی گفت: تقویت دانشگاه فرهنگیان، سرمایه‌گذاری برای آینده نظام تعلیم و تربیت است.

سید محمدرضا هاشمی روز شنبه ۷ شهریور در جلسه دیدار معاون فرهنگی تربیتی دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان یکی از دستاوردهای ارزشمند نظام جمهوری اسلامی در حوزه تربیت نیروی انسانی آموزش و پرورش است، اظهار کرد: توجه ویژه به این دانشگاه، به‌ویژه در استان دانشگاهی خراسان جنوبی، یک ضرورت است.

وی با اشاره به تفاوت رویکرد دانشگاه فرهنگیان با شیوه‌های گذشته تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش افزود: در گذشته بخشی از نیاز آموزش و پرورش از طریق جذب نیرو از دانشگاه‌های مختلف تأمین می‌شد اما امروز دانشگاه فرهنگیان نیروهایی را از ابتدا با هدف تربیت معلم و با رویکرد تخصصی و حرفه‌ای برای نظام تعلیم و تربیت آماده می‌کند که این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های دانشگاه فرهنگیان در استان گفت: خراسان جنوبی از ظرفیت علمی و دانشگاهی قابل توجهی برخوردار است و همین موضوع می‌طلبد نگاه ویژه‌ای به دانشگاه فرهنگیان استان وجود داشته باشد.

هاشمی با اشاره به پروژه‌های عمرانی دانشگاه فرهنگیان در استان، بر ضرورت تسریع در روند تکمیل این طرح‌ها تأکید کرد و افزود: بخشی از اعتبارات مورد نیاز این پروژه‌ها از محل سفر رئیس‌جمهور به استان پیش‌بینی شده و باید با پیگیری و حمایت لازم، روند اجرای آنها شتاب گیرد تا هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در زمینه فضای آموزشی و خوابگاهی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: بخشی از فضاهای مورد استفاده دانشگاه قدیمی است و از نظر استحکام، ظرفیت و امکانات متناسب با نیازهای امروز نیست و باید برای تأمین فضاهای استاندارد آموزشی، رفاهی و خوابگاهی چاره‌اندیشی شود.

استاندار خراسان جنوبی بر ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه فضاهای دانشگاه فرهنگیان نیز تأکید کرد و گفت: می‌توان با جلب مشارکت خیرین و حمایت مجموعه دانشگاه فرهنگیان، بخشی از نیازهای زیرساختی این دانشگاه را برطرف کرد.

هاشمی همچنین با اشاره به موضوع توسعه مراکز دانشگاه فرهنگیان در شهرستان‌ها اظهار کرد: در توسعه مراکز آموزشی باید به ظرفیت‌های موجود و امکان ارائه خدمات باکیفیت توجه شود و تصمیم‌گیری‌ها به گونه‌ای باشد که ضمن استفاده مطلوب از امکانات، کیفیت آموزشی و تربیتی دانشجومعلمان ارتقا یابد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی خراسان جنوبی، تقویت دانشگاه فرهنگیان در استان می‌تواند زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی توانمند و متعهد برای آینده آموزش و پرورش باشد.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت حمایت ملی از دانشگاه فرهنگیان استان خاطرنشان کرد: مدیریت استان آمادگی دارد در چارچوب ظرفیت‌ها و اختیارات خود برای رفع مشکلات و توسعه زیرساخت‌های دانشگاه فرهنگیان همکاری کند، اما انتظار می‌رود در سطح ملی نیز نگاه ویژه‌ای به این مجموعه در خراسان جنوبی وجود داشته باشد.

هاشمی در پایان اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان نقش مهمی در تربیت معلمان آینده دارد و هر میزان که برای توسعه و تجهیز این دانشگاه سرمایه‌گذاری شود، در حقیقت برای آینده نظام تعلیم و تربیت و نسل‌های آینده کشور سرمایه‌گذاری شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها