شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۰۹
منبع: نمایندگی خراسان رضوی
تصادف در جاده‌های مه‌ولات ۳ کشته و ۹ مصدوم بر جای گذاشت

تصادف در جاده‌های مه‌ولات ۳ کشته و ۹ مصدوم بر جای گذاشت

خراسان رضوی (ایسنا) - رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث شهرستان مه‌ولات گفت: از عصر روز گذشته تاکنون به دلیل واژگونی ۳ خودروی سواری و همچنین برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با یک دستگاه پراید ۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۹ نفر دیگر مصدوم شدند.

محمدرضا چهلسری، در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بامداد چهاردهم شهریورماه ۱۴۰۵، محورهای مواصلاتی شهرستان مه‌ولات شاهد وقوع دو فقره حادثه واژگونی خودرو بود که در مجموع به جان‌باختن یک شهروند و مصدومیت هفت نفر دیگر انجامید.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث شهرستان مه‌ولات با تشریح جزئیات این حوادث اظهار کرد: نخستین سانحه رانندگی در ساعت ۱۲ و ۲۱ دقیقه بامداد امروز در محور شادمهر-کاشمر به وقوع پیوست که در این حادثه که حدود دو کیلومتر بعد از روستای ازغند رخ داد، یک دستگاه خودروی سواری پراید به دلایل نامعلومی از مسیر اصلی منحرف و واژگون شد.

وی با بیان اینکه این حادثه، چهار مصدوم بر جای گذاشت و متأسفانه یکی از سرنشینان نیز در دم جان سپرد، در خصوص نحوه امدادرسانی به این حادثه‌دیدگان افزود: با اعلام گزارش به مرکز فوریت‌های پزشکی، تیم‌های عملیاتی اورژانس ازغند بلافاصله به محل اعزام شدند. پس از ارزیابی‌های اولیه، سه نفر از مصدومان جهت دریافت خدمات درمانی پیشرفته به بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) کاشمر منتقل شدند و نفر چهارم نیز که دچار آسیب‌دیدگی جزئی شده بود، خدمات درمانی و فوریت‌های لازم را به صورت سرپایی در همان محل حادثه دریافت کرد.

رئیس اورژانس ۱۱۵ مه‌ولات در ادامه به وقوع دومین حادثه در بامداد امروز اشاره کرد و گفت: در حادثه‌ای دیگر که ساعت ۲ و ۱۲ دقیقه صبح امروز، یعنی کمتر از دو ساعت پس از سانحه نخست، در محور مهنه–تربت‌حیدریه و بعد از مجتمع خدماتی رخ داد، یک دستگاه خودروی سمند دچار واژگونی شد.

وی بیان کرد: این حادثه نیز سه مصدوم به همراه داشت که تیم‌های امدادی بلافاصله پس از حضور در صحنه، اقدامات پیش‌بیمارستانی و درمانی اولیه را برای این مصدومان به انجام رساندند.

چهلسری با ابراز نگرانی از وقوع متوالی این حوادث در بازه زمانی کوتاه بامداد، از تمامی رانندگان درخواست کرد نسبت به شرایط جاده‌ها و وضعیت جسمانی خود در ساعات پایانی شب هوشیار باشند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ مه‌ولات ادامه داد: همچنین وقوع ۲ حادثه رانندگی در محورهای مواصلاتی این شهرستان در عصر روز گذشته، ۲ کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت که همزمان با افزایش تردد در روزهای پایانی تعطیلات تابستان، رعایت سرعت مطمئنه و احتیاط بیشتر رانندگان را ضروری می‌کند.

محمدرضا چهلسری، با اشاره به این حوادث گفت: نخستین سانحه در محور مهنه به خیرآباد به وقوع پیوست. در این حادثه، به دلیل واژگونی یک دستگاه خودروی وانت در پنج کیلومتری روستای خیرآباد، دو نفر از سرنشینان به دلیل شدت جراحات وارده، جان خود را از دست دادند.

وی در ادامه به تشریح حادثه دوم پرداخت و افزود: پیش از آن نیز، برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با یک خودروی سواری پراید در محور شادمهر به تربت‌حیدریه (روبروی نیروگاه برق)، منجر به مصدومیت دو نفر شد.

 رئیس اورژانس ۱۱۵ مه‌ولات بیان کرد: پس از اعلام این حادثه، تیم‌های امدادی اورژانس ۱۱۵ پایگاه شادمهر بلافاصله به محل اعزام شدند و اقدامات درمانی اولیه را برای مصدومان انجام دادند. پس از پایدارسازی وضعیت، مجروحان جهت ادامه درمان تخصصی به بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان تربت‌حیدریه انتقال یافتند.

وی با هشدار نسبت به ترافیک پرحجم جاده‌ها در روزهای پایانی تعطیلات تابستان، از رانندگان خواست با توجه به خستگی مفرط ناشی از سفر و شلوغی محورها، بیش از پیش جانب احتیاط را رعایت کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به احتمال بالای خستگی و خواب‌آلودگی در ساعات بامداد، رانندگان باید از رفتارهای پرخطر رانندگی پرهیز کرده و با رعایت سرعت مطمئنه و حفظ تمرکز کامل بر مسیر، ضامن سلامتی خود و سرنشینان خودرو باشند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ مه‌ولات خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است که رعایت سرعت مطمئنه، توجه کامل به جلو و استراحت کافی پیش از رانندگی، کلیدی‌ترین عوامل در پیشگیری از واژگونی خودروها و کاهش چشمگیر تلفات و حوادث جاده‌ای است که نیازمند توجه ویژه رانندگان عزیز است.

چهلسری تصریح کرد: رعایت سرعت مطمئنه، حفظ فاصله طولی مناسب با خودروهای پیش‌رو و پرهیز از سبقت‌های غیرمجاز و پرخطر، مهم‌ترین راهکارهای کاهش حوادث جاده‌ای است.

وی در پایان از تمامی رانندگان درخواست کرد: در صورت احساس خستگی یا خواب‌آلودگی، بلافاصله در مکان‌های امن توقف کرده و پس از استراحت کافی، به مسیر خود ادامه دهند تا شاهد وقوع حوادث تلخ مشابه نباشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها