سرهنگ علی اسدیان در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر دپوی سوخت قاچاق در داخل یک انبار واقع در جاده مرند_خوی، موضوع در دستور کار مأموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از شناسایی محل مورد نظر و با هماهنگی مقام قضایی، از این انبار بازرسی کردند که در جریان آن یک تانکر بزرگ حاوی یک هزار و ۵۰۰ لیتر سوخت از نوع گازوئیل کشف شد.
وی ارزش سوخت کشفشده را دو میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این رابطه یک نفر متهم دستگیر و برای انجام مراحل قانونی در اختیار مراجع مربوط قرار گرفت.
فرمانده انتظامی مرند با تأکید بر استمرار اقدامات پلیس در مقابله با قاچاق کالا و سوخت، خاطرنشان کرد: مبارزه جدی با قاچاق کالا و سوخت از اولویتهای اصلی پلیس است.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی در روز یکشنبه پانزدهم شهریور، وی از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه دپو یا قاچاق کالا و سوخت، موضوع را به پلیس گزارش دهند تا اقدامات لازم برای شناسایی و دستگیری مجرمان انجام شود.
انتهای پیام