چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۱
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
پویش اهدای خون با مشارکت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و تعاون‌گران سیستان وبلوچستان

پویش اهدای خون با مشارکت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و تعاون‌گران سیستان وبلوچستان

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان از راه‌اندازی پویش اهدای خون با مشارکت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، تعاون‌گران، اتحادیه‌ها و واحدهای اقتصادی استان خبر داد.

اله‌نظر شه‌بخش ۱۸ شهریور در دیدار مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان اظهار کرد: اهدای خون اقدامی خداپسندانه و مسئولیتی اجتماعی است و برای ترویج این فرهنگ باید از ظرفیت گروه‌های مختلف مردم و مجموعه‌های اجتماعی استفاده کرد.

وی با اشاره به نقش طوایف و معتمدان استان افزود: گفت‌وگو با بزرگان و معتمدان و جلب همراهی آنان می‌تواند مردم را به این اقدام خیرخواهانه ترغیب کند؛ به‌ویژه اینکه طوایف سیستان و بلوچستان در بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی روحیه مشارکت و رقابت مثبت دارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: صاحبان تریبون و افراد اثرگذار نیز می‌توانند اهمیت اهدای خون را برای مردم تبیین کنند و با توجه به نیاز مستمر بیماران تالاسمی و دیگر بیماران نیازمند خون، در ترویج این فرهنگ نقش‌آفرین باشند.

شه‌بخش گفت: اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمادگی دارد از مجموعه‌های تابعه وزارت تعاون، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، تعاون‌گران، اتحادیه‌ها و واحدهای اقتصادی در ۱۹ شهرستان استان برای اجرای این پویش استفاده کند.

وی با اشاره به ظرفیت جامعه کارگری استان اظهار کرد: حدود ۲۴۵ هزار کارگر بیمه‌ شده اصلی و اجباری در استان فعالیت دارند و این جامعه بزرگ می‌تواند در اجرای پویش اهدای خون نقش مؤثری داشته باشد.

شه‌بخش همچنین انجمن صنفی کارگران ساختمانی با حدود چهار هزار نفر تحت پوشش را یکی از مجموعه‌های قابل اتکا برای اجرای این برنامه عنوان کرد و افزود: ظرفیت هر تشکل، اتحادیه یا واحد اقتصادی باید به‌صورت مشخص احصا شود تا میزان مشارکت آنها قابل ثبت و پیگیری باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها