چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۰
منبع: نمایندگی خوزستان
استقبال بیش از ۱۰۰۰ شهروند اهوازی از جشنواره ورزشی «اهواز، شهر نشاط»

استقبال بیش از ۱۰۰۰ شهروند اهوازی از جشنواره ورزشی «اهواز، شهر نشاط»

خوزستان (ایسنا) - معاون ورزش و تفریحات سالم معاونت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز از استقبال بیش از یک‌هزار شهروند اهوازی از نخستین دوره جشنواره ورزشی «اهواز، شهر نشاط» خبر داد.

محمدامین ناصرین در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری این جشنواره در پارک زیتون اهواز، اظهار کرد: این برنامه به همت معاونت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز و با هدف ایجاد نشاط اجتماعی، توسعه ورزش همگانی و فراهم کردن زمینه مشارکت شهروندان در فعالیت‌های ورزشی و با همکاری هیات‌های ورزشی برگزار شد.

وی افزود: استقبال گسترده شهروندان شرق اهواز از این جشنواره نشان داد که مردم اهواز علاقه‌مند به حضور در برنامه‌های ورزشی و اجتماعی هستند و برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند نقش مؤثری در افزایش نشاط و پویایی اجتماعی در سطح شهر داشته باشد.

ناصرین ادامه داد: در نخستین دوره جشنواره «اهواز، شهر نشاط»، شهروندان در چهار رشته تنیس روی میز، دارت، کورن‌هول و روپایی در دو بخش آقایان و بانوان با یکدیگر به رقابت پرداختند و در فضایی شاد و صمیمی، توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشتند.

معاون ورزش و تفریحات سالم معاونت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز در ادامه خاطرنشان کرد: در پایان این رقابت‌ها از نفرات برتر رشته‌های مختلف با اهدای لوح تقدیر، مدال و جوایز تجلیل شد.

وی با اشاره به برنامه‌های آتی معاونت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اهواز گفت: با توجه به خنک‌تر شدن هوا در اهواز، در هفته‌ها و ماه‌های آینده نیز شاهد برگزاری برنامه‌ها و جشنواره‌های ورزشی متنوع در بوستان‌های سطح شهر و مجموعه‌های ورزشی شهرداری اهواز خواهیم بود.

ناصرین تأکید کرد: هدف ما این است که با توسعه ورزش همگانی و برگزاری برنامه‌های متنوع، فرصت بیشتری برای حضور خانواده‌ها و اقشار مختلف مردم در فعالیت‌های ورزشی و نشاط‌آفرین فراهم کنیم.

وی در پایان گفت: با حمایت‌های آقای دهدشتی، شهردار اهواز و آقای خنافره، معاون فرهنگی شهردار اهواز، این برنامه‌ها استمرار خواهند داشت و تلاش می‌کنیم در ادامه، جشنواره‌های ورزشی بیشتری را در نقاط مختلف شهر اهواز برگزار کنیم تا شاهد شهری بانشاط‌تر، پویاتر و فعال‌تر باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها