پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۱۶
منبع: نمایندگی گیلان
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس: گیلان می‌تواند پیشران توسعه گردشگری کشور باشد

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس: گیلان می‌تواند پیشران توسعه گردشگری کشور باشد

گیلان (ایسنا) - رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: گیلان می‌تواند به‌عنوان یکی از استان‌های پیشران در حوزه گردشگری، برنامه عملیاتی مشخصی برای استفاده از ظرفیت‌های جدید کشور در جذب گردشگران خارجی به‌ویژه گردشگران چینی تدوین کند.

محسن فتحی امروز پنجشنبه، ۱۹ شهریور در نشست بررسی ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری که در استانداری گیلان برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های گیلان برای جذب گردشگران خارجی گفت: گیلان می‌تواند به‌عنوان یکی از استان‌های پیشران در حوزه گردشگری، برنامه عملیاتی مشخصی برای استفاده از ظرفیت‌های جدید کشور در جذب گردشگران خارجی به‌ویژه گردشگران چینی تدوین کند.

وی با بیان اینکه در سطح ملی اقداماتی برای تسهیل حضور گردشگران چینی در ایران در حال انجام است، افزود: در حوزه خدمات بانکی و پرداخت، هماهنگی‌هایی با بانک مرکزی صورت گرفته تا گردشگران چینی در سفر به ایران با محدودیت‌های متداول پرداخت مواجه نباشند و بتوانند به شکل آسان‌تری از خدمات مالی استفاده کنند.

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس همچنین به توسعه ظرفیت پروازی میان ایران و چین اشاره کرد و گفت: با توجه به فعالیت هواپیمایی ماهان در مسیرهای ایران و چین، هماهنگی‌هایی برای توسعه مقاصد پروازی این شرکت در چند شهر دیگر چین انجام شده و مجوزهای لازم نیز برای افزایش ظرفیت ناوگان و پروازها در نظر گرفته شده است.

فتحی با اشاره به ظرفیت فرودگاه رشت برای ورود گردشگران خارجی تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که گیلان برنامه مشخصی برای بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها داشته باشد تا در کنار تهران، امکان استفاده از ظرفیت رشت نیز در برنامه پروازها و ورود گردشگران خارجی مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به محدودیت منابع دولتی در شرایط کنونی کشور، بر نقش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه گردشگری تأکید کرد و افزود: در چنین شرایطی باید طرح‌های دارای توجیه اقتصادی بخش خصوصی شناسایی و مسیر اجرای آنها تسهیل شود و در کنار آن از ظرفیت‌های ملی، بانکی و اعتباری برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان بهره گرفت.

رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی با اعلام آمادگی این فراکسیون برای حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای گیلان گفت: نگاه فراکسیون گردشگری، نگاهی ملی است و هر ظرفیتی که در اختیار مجلس و فراکسیون باشد، برای کمک به توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز گردشگری گیلان به‌کار گرفته خواهد شد.

فتحی همچنین بر استفاده از ظرفیت بانک‌ها به‌ویژه بانک‌های فعال در حوزه گردشگری برای تأمین مالی پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: می‌توان با برگزاری نشست‌های تخصصی میان استان، شبکه بانکی و سرمایه‌گذاران، زمینه تأمین مالی و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار گردشگری گیلان را فراهم کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها