یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۸:۲۶
منبع: نمایندگی همدان
معاون وزیر آموزش و پرورش: جذب مستقیم نیرو در صالح‌آباد بهار انجام می‌شود

معاون وزیر آموزش و پرورش: جذب مستقیم نیرو در صالح‌آباد بهار انجام می‌شود

همدان (ایسنا) - مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ایجاد ساختار مستقل آموزش و پرورش در صالح‌آباد، حضور این وزارتخانه در منطقه را پررنگ‌تر می‌کند، گفت: با راه‌اندازی آموزش و پرورش صالح‌آباد شهرستان بهار، جذب نیرو به صورت مستقیم انجام شده و زمینه تقویت امکانات و تحقق عدالت آموزشی در این منطقه فراهم می‌شود.

فردین یاوری یکشنبه ۲۲ شهریور  در آیین افتتاح اداره آموزش و پرورش صالح‌آباد شهرستان بهار، اظهار کرد: ایجاد ساختارهای اجرایی در مناطق مختلف، زمانی ارزشمند است که بتواند فاصله میان مردم و دستگاه‌های دولتی را کاهش داده و دسترسی مردم به خدمات را تسهیل کند.
وی افزود: وقتی آموزش و پرورش در یک منطقه حضور مستقیم و ملموس داشته باشد، شناخت مسائل نیز دقیق‌تر خواهد شد و مسئولان می‌توانند متناسب با نیازهای واقعی منطقه برای رفع مشکلات تصمیم‌گیری کنند.
یاوری با اشاره به تشکیل اداره آموزش و پرورش صالح‌آباد، ادامه داد: این مجموعه با هدف پاسخگویی بهتر به نیازهای آموزشی منطقه و در راستای سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش در حوزه کیفیت‌بخشی و عدالت آموزشی ایجاد شده است.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش یکی از دستاوردهای مهم این اقدام را امکان جذب مستقیم نیروی انسانی عنوان کرد و گفت: با تشکیل این اداره، موضوع جذب نیرو در منطقه به صورت مستقیم دنبال خواهد شد و این امر می‌تواند بخشی از نیازهای نیروی انسانی آموزش و پرورش صالح‌آباد را پاسخ دهد.
وی با تأکید بر اینکه عدالت آموزشی نباید محدود به مناطق برخوردار باشد، تصریح کرد: محل زندگی دانش‌آموزان نباید تعیین‌کننده میزان برخورداری آنان از امکانات آموزشی باشد و همه دانش‌آموزان و معلمان، در هر نقطه‌ای از کشور، باید فرصت استفاده عادلانه از امکانات را داشته باشند.
یاوری با اشاره به نقش معلمان در آینده‌سازی جامعه خاطرنشان کرد: معلم تنها وظیفه انتقال دانش را بر عهده ندارد، بلکه در شکل‌گیری شخصیت و هویت دانش‌آموزان نیز نقش اساسی دارد؛ بنابراین ارتقای کیفیت آموزشی و هویت‌بخشی به دانش‌آموزان باید همزمان مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: حضور نزدیک‌تر آموزش و پرورش در منطقه این امکان را ایجاد می‌کند که مسائل با سرعت بیشتری شناسایی و برای آنها راهکار ارائه شود و این موضوع در نهایت به ارتقای کیفیت خدمات آموزشی منجر خواهد شد.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش همچنین از پیش‌بینی ظرفیت خانه معلم در این مجموعه خبر داد و گفت: ساختمان اداره آموزش و پرورش صالح‌آباد به خانه معلم نیز تبدیل خواهد شد تا بتوان از این ظرفیت برای خدمت‌رسانی بیشتر به فرهنگیان استفاده کرد.
یاوری با تأکید بر اینکه راه‌اندازی اداره آموزش و پرورش صالح‌آباد باید به یک نتیجه ملموس برای مردم منجر شود، گفت: افزایش حضور آموزش و پرورش، جذب نیرو و امکانات و توجه به کیفیت آموزش و هویت دانش‌آموزان، مهم‌ترین موضوعاتی است که باید در ادامه مسیر مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها