اگر چه از سالها قبل موضوع جابجایی میدان بار کرمانشاه مطرح است و مسئولین نیز بارها بر انجام این کار تاکید کردهاند، اما هنوز به عللی از جمله پیدا نکردن زمین مناسبی برای انتقال این مجموعه، این طرح اجرایی نشده و میدان بار کرمانشاه همچنان در یکی از نقاط شلوغ شهر واقع است که مشکلاتی از جمله ترافیک سنگین در برخی ساعات روز را ایجاد کرده است.
داریوش کرمی رئیس سازمان مشاغل شهری شهرداری کرمانشاه، در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت جابجایی میدان بار کرمانشاه، اظهار کرد: یکی از مسائل اصلی جابجایی میدان بار، پیدا کردن زمینی مناسب برای این کار است.
کرمی ادامه داد: به همین منظور طی سالهای گذشته زمینی در حاشیه شهر کرمانشاه برای احداث میدان بار جدید در نظر گرفته شد. این زمین در روستای توهلطیف کرمانشاه واقع شده و مالکیت آن نیز متعلق به شهرداری است، اما مشکلاتی برای اجرای پروژه در این زمین وجود دارد.
رئیس سازمان مشاغل شهری شهرداری کرمانشاه، نبود آب را مشکل اصلی احداث میدان بار در این زمین عنوان کرد و گفت: براساس نظر کارشناسان، احداث میدان بار در این زمین با مشکل کمبود آب مواجه خواهد شد و این زمین قابلیت تامین آب مورد نیاز این مجموعه را ندارد.
وی تأکید کرد: با توجه به این مشکل، در حال حاضر برنامه شهرداری، یافتن زمین دیگری برای انتقال میدان بار کرمانشاه است.
کرمی خاطرنشان کرد: شهردار کرمانشاه بر جابجایی میدان بار تاکید دارد، اما اجرای این طرح مستلزم تامین زمین مورد نیاز است. در همین راستا، فراخوانهایی برای جذب سرمایهگذار منتشر شده، اما تاکنون سرمایهگذار دارای اهلیت پیدا نشده است.
وی یادآور شد: جانمایی زمین برای احداث میدان بار جدید کرمانشاه باید در نقطهای خارج از شهر انجام شود تا تردد خودروها موجب ایجاد مشکلات ترافیکی در معابر شهری نشود.
رئیس سازمان مشاغل شهری شهرداری کرمانشاه درباره رضایت غرفهداران به جابجایی و خروج میدان بار از محدوده شهری نیز گفت: تمهیداتی برای جابجایی غرفهداران و جلب موافقت آنها اندیشیده شده است.
انتهای پیام