پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۳
منبع: نمایندگی اصفهان
افزایش تاب آوری گلخانه‌ها با اجرای طرح دوگانه سوز کردن سیستم گرمایشی

معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت خبر داد

افزایش تاب آوری گلخانه‌ها با اجرای طرح دوگانه سوز کردن سیستم گرمایشی

اصفهان (ایسنا) - معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت، از حمایت این نهاد از ۳۳۷ هکتار گلخانه در کشور خبر داد و گفت: برای جلوگیری از توقف تولید صیفی‌جات و افزایش تاب‌آوری اجتماعی در برابر قطعی احتمالی انرژی، طرح دوگانه سوز کردن سیستم‌های گرمایشی و تأمین ژنراتور برق برای دو هزار و ۸۰۰ گلخانه‌دار در سال جاری اجرایی می‌شود.

مرتضی نیازی، امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور ماه در حاشیه افتتاح مجتمع گلخانه‌ای منطقه طاهرآباد شهرستان کاشان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رویکرد این بنیاد در حمایت از کارآفرینان بخش کشاورزی اظهار کرد: بنیاد برکت با هدف توسعه اشتغال و حمایت از کارآفرینان، زنجیره‌های گلخانه‌ای را از مرحله تولید تا بسته‌بندی، فرآوری و بازاررسانی دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۳۳۷ هکتار گلخانه در قالب حدود ۶ هزار و ۶۶۷ واحد مورد حمایت بنیاد برکت قرار گرفته‌اند، افزود: استان اصفهان به دلیل ظرفیت‌های بالایی که در حوزه کشاورزی و بهره‌وری دارد، یکی از استان‌های هدف ماست؛ به طوری که تاکنون موفق شده‌ایم نزدیک به ۲۴ هکتار گلخانه را در این استان تحت پوشش حمایت‌های خود قرار دهیم.

معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت به یکی از طرح‌های محوری این نهاد با عنوان افزایش تاب‌آوری اجتماعی اشاره کرد و گفت: از آنجا که گلخانه‌ها تأمین‌کننده محصولات صیفی و سبزیجات روزمره و خارج از فصل خانوارهای ایرانی هستند، استمرار فعالیت آن‌ها نقش مستقیمی در تنظیم بازار و معیشت مردم دارد.

نیازی خاطرنشان کرد: با توجه به تهدیدهای احتمالی قطعی گاز در فصل‌های سرد سال و جلوگیری از آسیب به تولیدکنندگان و افزایش بی‌رویه قیمت محصولات برای مصرف‌کنندگان، طرح ویژه‌ای برای تجهیز گلخانه‌ها در دستور کار قرار گرفته است. بر این اساس، با اعطای تسهیلات و حمایت‌های لازم، به گلخانه‌داران کمک می‌کنیم تا مشعل سیستم‌های گرمایشی خود را بهینه‌سازی کرده و قابلیت دوگانه سوز (گاز و گازوئیل) پیدا کنند تا در صورت بروز افت فشار یا قطعی گاز، با نصب مخازن ذخیره‌سازی گازوئیل دچار توقف تولید نشوند. همچنین در صورت نیاز به پایداری شبکه، ژنراتورهای تولید برق نیز در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی امسال شامل حمایت از دو هزار و ۸۰۰ گلخانه‌دار در این حوزه است تا با توسعه تجهیزات ایمنی و تاب‌آوری، از بروز خسارت به بخش تولید جلوگیری شود. از مجموع ۱۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی پیش‌بینی‌شده برای سال جاری، تاکنون ۳۲ هزار و ۸۲۷ طرح عملیاتی شده و تلاش می‌کنیم مابقی این طرح‌ها (نزدیک به ۶۷ هزار طرح) را نیز تا پایان سال اجرایی و پرداخت کنیم.

معاون توسعه اشتغال بنیاد برکت خاطرنشان کرد: تاکنون نزدیک به ۶.۱ همت (هزار میلیارد تومان) تسهیلات در این راستا پرداخت شده است و ابراز امیدواری کرد که این رقم تا پایان سال جاری به مرز ۲۰ همت افزایش یابد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها