پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۴
منبع: نمایندگی کرمانشاه
اجرای رزمایش پایش عرضه آفت‌کش‌ها در کرمانشاه

اجرای رزمایش پایش عرضه آفت‌کش‌ها در کرمانشاه

کرمانشاه (ایسنا) - مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از اجرای رزمایش پایش واحدهای عرضه‌کننده آفت‌کش‌ها و نظارت‌های قرنطینه‌ای در استان خبر داد و گفت: در این رزمایش ۲۷۵ فقره بازدید از واحدهای عرضه آفت‌کش انجام شد.

نصرت‌الله ملکی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری این رزمایش طی روزهای ۲۴ و ۲۵ شهریور، اظهار کرد: ۷۰ اکیپ فنی و نظارتی طی دو روز از واحدهای عرضه آفت‌کش در مرکز استان و شهرستان‌ها بازدید کردند.

ملکی هدف از اجرای این رزمایش را نظارت بر نحوه عرضه آفت‌کش‌های کشاورزی، جلوگیری از توزیع سموم تقلبی و تاریخ‌گذشته و صیانت از سلامت محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: این رزمایش با هدف ارتقای امنیت غذایی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اجرا شد.

وی افزود: در جریان این رزمایش، وضعیت فعالیت واحدهای عرضه‌کننده آفت‌کش، شرایط نگهداری سموم و رعایت ضوابط فنی بررسی شد تا از عرضه سموم غیرمجاز و نامناسب به کشاورزان جلوگیری شود.

ملکی گفت: در جریان این رزمایش به واحدهای متخلف تذکرات لازم برای اصلاح موارد داده شد.

وی با بیان اینکه در کرمانشاه یک کارخانه تولید سموم شیمیایی، ۱۲ مرکز پخش عمده و ۲۶۷ داروخانه گیاه‌پزشکی فعالیت دارند، افزود: سالانه حدود ۱۱۰۰ تن انواع آفت‌کش از طریق این واحدها در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها