شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۴
منبع: نمایندگی زنجان
دبیر فدراسیون ژیمناستیک: همدلی، نیاز امروز ژیمناستیک زنجان است
عکس تزئینی است

دبیر فدراسیون ژیمناستیک: همدلی، نیاز امروز ژیمناستیک زنجان است

زنجان (ایسنا) - دبیر فدراسیون ژیمناستیک با تأکید بر ضرورت همدلی و اتحاد در خانواده ژیمناستیک استان زنجان گفت: امیدواریم رئیس منتخب هیئت بتواند با ایجاد همدلی و همکاری، زمینه توسعه بیشتر این رشته در استان را فراهم کند.

محمد ایزدفر، امروز (شنبه ۲۸ شهریور) در مجمع انتخاباتی هیئت ژیمناستیک استان زنجان، با قدردانی از حضور اعضای مجمع اظهار کرد: امیدواریم فردی که از سوی اعضای مجمع انتخاب می‌شود، بتواند زمینه همدلی و اتحاد بیشتر میان اعضای خانواده ژیمناستیک استان را فراهم کند.

وی با اشاره به ضوابط مربوط به تبلیغات نامزدهای انتخابات هیئت‌ها افزود: بر اساس آیین‌نامه، نامزدها پیش از برگزاری مجمع می‌توانند برنامه‌های خود را معرفی و تبلیغات لازم را انجام دهند و در این زمینه محدودیتی وجود ندارد.

ایزدفر ادامه داد: در زمان ۱۰ دقیقه‌ای که برای ارائه دیدگاه‌های نامزدها در مجمع در نظر گرفته شده است، انتظار می‌رود برنامه‌های خود را برای اعضای مجمع تشریح کنند و منظور از تأکید بر پرهیز از وعده‌وعید نیز همین موضوع است.

دبیر فدراسیون ژیمناستیک در ادامه از زحمات فرامرزلو در مدت مسئولیتش در هیئت ژیمناستیک استان زنجان قدردانی کرد و از سرپرست، خزانه‌دار و دیگر عوامل این هیئت تشکر کرد.

او همچنین از مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان به دلیل حمایت و همکاری با هیئت ژیمناستیک در دو سال و چند ماه گذشته قدردانی کرد و گفت: در این مدت شاهد همکاری و همراهی مجموعه ورزش و جوانان استان با هیئت ژیمناستیک بوده‌ایم.

در ادامه جلسه مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان،  با اشاره به رقابت نزدیک میان نامزدهای انتخابات اظهار کرد: از همه اعضایی که در انتخابات حضور داشتند و رأی دادند تشکر می‌کنم و حتی یک رأی سفید نیز در این مجمع وجود نداشت.

محمدی‌پور با اشاره به جایگاه ژیمناستیک زنجان در سال‌های گذشته ادامه داد: ژیمناستیک استان زنجان زمانی در اوج قرار داشت و امروز نیازمند تلاش جمعی هستیم تا با کمک شهرستان‌ها، مجموعه استان، فدراسیون و اداره‌کل ورزش و جوانان، این رشته دوباره به جایگاه گذشته خود بازگردد.

وی تأکید کرد: باید فردی متخصص، متعهد و همراه با مجموعه ورزش و جوانان مسئولیت هیئت را بر عهده بگیرد تا بتوانیم برای نونهالان و ورزشکاران رشته‌ها و مواد مختلف ژیمناستیک خروجی مناسبی در حوزه قهرمانی داشته باشیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه ژیمناستیک یک رشته المپیکی است، گفت: زنجان در گذشته توانسته در این رشته ورزشکاران قهرمان در سطح کشور و تیم ملی داشته باشد و باید تلاش کنیم دوباره به آن روزها بازگردیم.

محمدی‌پور با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه زیرساخت‌های ورزشی استان اظهار کرد: اداره‌کل ورزش و جوانان در بخش سخت‌افزاری پای کار بوده و اعتبارات، حمایت‌ها، زیرساخت‌ها و اماکن ورزشی مورد نیاز را فراهم کرده است و این امکانات در اختیار مجموعه ژیمناستیک استان قرار دارد.

او افزود: حیف است با وجود این امکانات و زیرساخت‌ها، خروجی مناسبی در حوزه قهرمانی نداشته باشیم؛ چراکه این موضوع می‌تواند به نوعی هدررفت منابع و بیت‌المال باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان همچنین از رؤسای هیئت‌ها، سرپرستان و افرادی که در دوره‌های گذشته برای ژیمناستیک استان زحمت کشیده‌اند، قدردانی کرد.

وی درباره وضعیت سرپرستی هیئت ژیمناستیک استان نیز گفت: در دوره سرپرستی، مدیریت باید با جدیت دنبال شود و سرپرستی نباید به معنای بلاتکلیفی یا توقف فعالیت‌های هیئت باشد.

محمدی‌پور خطاب به سرپرست جدید هیئت ژیمناستیک استان زنجان ادامه داد: انتظار دارم در ماه‌های پیش‌رو برنامه کوتاه‌مدت ارائه شود و در صورت نیاز، تغییرات لازم در راستای اهداف توسعه ژیمناستیک انجام شود.

وی از مسئولان حوزه قهرمانی اداره‌کل ورزش و جوانان نیز خواست در دوره سرپرستی با جدیت بیشتری برنامه‌های این رشته را دنبال کنند و گفت: هدف این است که با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه توسعه ورزش ژیمناستیک و تقویت بخش قهرمانی استان فراهم شود.

به گزارش ایسنا در این مجمع، حسین اسلامیان و سعید حقیقت‌پور به عنوان دو نامزد ریاست هیئت ژیمناستیک استان زنجان حضور داشتند که پس از برگزاری دو دور انتخابات، هیچ‌یک نتوانستند حد نصاب لازم برای کسب ریاست هیئت را به دست آورند.

بر این اساس، مقرر شد اطلاعیه برگزاری مجدد مجمع و انتخابات هیئت ژیمناستیک استان زنجان صادر شود و تا زمان برگزاری انتخابات مجدد، امور هیئت توسط سرپرست اداره شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها