یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۹
اجرای ۱۴ مورد حکم قلع‌وقمع در اراضی کشاورزی قم

اجرای ۱۴ مورد حکم قلع‌وقمع در اراضی کشاورزی قم

قم (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قم از اجرای ۱۴ مورد حکم قلع‌وقمع و آزادسازی چهار هکتار از اراضی کشاورزی در محدوده مرکز جهاد کشاورزی قنوات خبر داد.

ناصر ذلقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، ۱۴ مورد حکم قلع‌وقمع در محدوده مرکز جهاد کشاورزی قنوات اجرا شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قم افزود: از مجموع اقدامات انجام‌شده، چهار مورد مربوط به اجرای احکام موضوع ماده ۳ و ۱۰ مورد نیز مربوط به تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها بوده است که در مجموع، چهار هکتار از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

وی با تأکید بر ضرورت حفاظت از اراضی کشاورزی، تصریح کرد: تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوزهای قانونی ممنوع است و مالکان و بهره‌برداران باید پیش از هرگونه اقدام برای ساخت‌وساز، دیوارکشی، تفکیک یا ایجاد مستحدثات در اراضی کشاورزی، مجوزهای لازم را از مراجع قانونی دریافت کنند.

ذلقی بیان کرد: تغییر کاربری غیرمجاز اراضی می‌تواند منجر به تشکیل پرونده و اعمال قانون شود و جهاد کشاورزی شهرستان قم با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، شناسایی و برخورد با موارد تغییر کاربری غیرمجاز را با هدف حفظ اراضی تولیدی و جلوگیری از تغییر کاربری این سرمایه‌های ارزشمند دنبال می‌کند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها