چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۶
منبع: نمایندگی زنجان
نایب‌ رئیس مجلس: زمین مورد نیاز حسینیه اعظم زنجان ۶ ماهه تعیین تکلیف شود
عکس تزئینی است

نایب‌ رئیس مجلس: زمین مورد نیاز حسینیه اعظم زنجان ۶ ماهه تعیین تکلیف شود

زنجان (ایسنا) - نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تسریع در روند بازسازی و توسعه حسینیه اعظم زنجان، خواستار تعیین تکلیف زمین‌های مورد نیاز این طرح در مدت شش ماه و تهیه برآورد دقیق مصالح مورد نیاز پروژه شد.

علی نیکزاد امروز (چهارشنبه، یکم مهر) در جلسه بررسی مسائل بازسازی و توسعه حسینیه اعظم زنجان بر ضرورت شتاب‌بخشی به روند بازسازی و توسعه حسینیه اعظم زنجان، خواستار اتخاذ تصمیم‌های اجرایی مشخص و تعیین زمان‌بندی برای تأمین زمین، منابع و مصالح مورد نیاز این طرح شد.

وی تصریح کرد: برای پیشبرد طرح بازسازی و توسعه حسینیه اعظم باید تصمیم‌های مشخصی اتخاذ و برای اجرای آنها زمان‌بندی تعیین شود.

نیکزاد با اشاره به ظرفیت‌های شرکت بازآفرینی شهری و سازمان ملی زمین و مسکن، افزود: مقرر شود در مدت شش ماه، موضوع زمین‌های مورد نیاز این طرح از محل منابع عمران و بهسازی شرکت بازآفرینی شهری و با استفاده از ظرفیت سازمان ملی زمین و مسکن تعیین تکلیف شود.

نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی بر ضرورت توجه به حقوق مالکان در فرآیند تملک تأکید کرد و گفت: در این فرآیند باید کارشناسی دقیق انجام شود و قیمت‌گذاری به‌گونه‌ای باشد که حقوق صاحبان املاک نیز مورد توجه قرار گیرد.

نیکزاد همچنین خواستار تهیه سریع برآورد مصالح مورد نیاز پروژه شد و اظهار کرد: میزان سیمان و میلگرد مورد نیاز برای ساخت حدود چهار هزار مترمربع باید مشخص و در قالب نامه رسمی اعلام شود تا اقدامات بعدی بر اساس آن دنبال شود.

او تأکید کرد: برآورد مصالح مورد نیاز باید در کوتاه‌ترین زمان تهیه و ارائه شود تا روند اجرای پروژه با سرعت بیشتری دنبال شود.

در این جلسه همچنین درباره روند بازسازی و توسعه حسینیه اعظم، تأمین زمین، منابع مالی و مصالح مورد نیاز و اقدامات اجرایی پیش‌رو بحث و تبادل‌نظر شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها