جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۰۳
تصویب بیش از ۱۴۰ ویژه برنامه هفته دفاع مقدس در خراسان رضوی

معاون فرهنگی استاندار خبر داد

تصویب بیش از ۱۴۰ ویژه برنامه هفته دفاع مقدس در خراسان رضوی

خراسان رضوی (ایسنا) - معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی از تصویب بیش از ۱۴۰ برنامه ویژه هفته دفاع مقدس در استان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها برای اجرا به همه فرمانداری‌ها و شهرستان‌های خراسان رضوی ابلاغ شده است.

حجت الاسلام والمسلمین تیمورعلی عسکری، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بیش از ۱۴۰ برنامه برای هفته دفاع مقدس به تصویب رسیده و برنامه‌های مصوب برای اجرا به فرمانداری‌ها و شهرستان‌های استان ابلاغ شده است.

وی افزود: برنامه‌های هفته دفاع مقدس از ۳۰ شهریورماه آغاز شده است و سایر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در نقاط مختلف استان اجرا می‌شود.

عسگری با اشاره به برنامه‌ریزی برای تولید آثار سینمایی با محوریت دفاع مقدس بیان کرد: یکی از اقداماتی که در این زمینه در حال پیگیری است، ساخت فیلمی درباره شهید محمود کاوه است. برای پیگیری این موضوع، گروهی به تهران اعزام شده‌اند تا مقدمات و هماهنگی‌های لازم برای تولید این اثر را دنبال کنند. در این زمینه همدان نیز مورد توجه قرار گرفته است، چراکه ظرفیت‌های جغرافیایی و محیطی این منطقه مشابه محل خدمت شهید کاوه است و می‌تواند برای ساخت فیلم مورد استفاده قرار گیرد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های موجود، زمینه برای استفاده بیشتر از برخی مناطق در تولید آثار سینمایی دفاع مقدس فراهم است و باید از این ظرفیت‌ها برای معرفی شخصیت‌ها و رویدادهای دوران دفاع مقدس استفاده کرد.

وی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت پیشکسوتان جهادی تأکید کرد و گفت: پیشکسوتانی که در دوران دفاع مقدس در عرصه‌های مختلف حضور داشتند، تجربه‌های ارزشمندی دارند که می‌تواند در تولید محتوای فرهنگی و رسانه‌ای مورد استفاده قرار گیرد.

عسگری با اشاره به برخی تجربه‌های جهادی در دوران دفاع مقدس بیان کرد: در آن دوران، نیروهای جهادی در پروژه‌های مختلف ازجمله احداث جاده و فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز فعالیت می‌کردند و این اقدامات با همکاری نیروهای مختلف به سرانجام می‌رسید. بخشی از این فعالیت‌ها و خاطرات پیشکسوتان می‌تواند دستمایه تولید آثار فرهنگی و رسانه‌ای قرار گیرد و روایت این تجربه‌ها برای نسل جدید اهمیت دارد.

معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در ادامه به ظرفیت رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: با توجه به نوآوری‌هایی که امروز در حوزه رسانه وجود دارد، باید از این ظرفیت برای روایت دفاع مقدس استفاده شود. همکاری با صداوسیما، سپاه، فعالان حوزه تولید محتوا و پادکست و همچنین پیشکسوتان جهادی می‌تواند به تولید و انتشار محتوای مناسب درباره دفاع مقدس کمک کند و تلاش می‌شود تجربه‌ها و خاطرات موجود در این حوزه به شکل‌های مختلف رسانه‌ای شود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌های هفته دفاع مقدس تنها به برگزاری مراسم محدود نمی‌شود و در کنار برنامه‌های مصوب، موضوع تولید محتوای فرهنگی و رسانه‌ای و معرفی ظرفیت‌های موجود نیز دنبال خواهد شد. در جلسه پیش‌رو نیز برنامه‌های پیش‌بینی‌شده تشریح و نحوه اجرای آن‌ها میان مجموعه‌های مربوطه توزیع خواهد شد تا برنامه‌های هفته دفاع مقدس در استان با هماهنگی بیشتری دنبال شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها