سرهنگ جعفر عباسعلی پور اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت منزل در قم، کارآگاهان پلیس آگاهی استان با ورود به پرونده و انجام اقدامات گسترده موفق به شناسایی و بازداشت عوامل دخیل در این جرایم شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان قم افزود: بررسیهای دقیق و اقدامات پلیسی نشان داد که متهم اصلی در این پروندهها، از اتباع خارجی بوده که اشیاء قیمتی از جمله طلا، تلفنهای همراه، لپتاپ، هارد و تجهیزات جانبی مانند کابل و لوازم دیجیتال را سرقت کرده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز چهارشنبه ۸ مهر، وی گفت: در ادامه متهم با هماهنگی مقام قضائی استان بازداشت و در جریان تحقیقات، به ارتکاب ۲۰ فقره سرقت از منازل اعتراف کرد، همچنین در پیگیریهای انجام شده ۳ نفر مالخر نیز در این رابطه شناسایی و دستگیر شدند.
انتهای پیام
