پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ | ۲۲:۱۲
وزیر میراث فرهنگی: سرمایه‌گذاران برای توسعه گردشگری به بوشهر بیایند

وزیر میراث فرهنگی: سرمایه‌گذاران برای توسعه گردشگری به بوشهر بیایند

بوشهر (ایسنا) - وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با دعوت از سرمایه‌گذاران سراسر کشور برای حضور در بوشهر گفت: بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری استان آماده شده و سرمایه‌گذاران می‌توانند در ایجاد زیرساخت‌های جدید و آینده گردشگری بوشهر نقش‌آفرینی کنند.

سیدرضا صالحی‌امیری پنجشنبه ۹ مهر در جشن ملی هفته گردشگری در بوشهر، دریا را یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های توسعه گردشگری استان دانست و اظهار کرد: وقتی از گردشگری سخن می‌گوییم، ابتدا باید از جذابیت صحبت کنیم و جنوب ایران یکی از جذاب‌ترین جغرافیاهای کشور است؛ دریا با این عظمت، ظرفیت بزرگی است که باید بیش از گذشته در خدمت گردشگری قرار گیرد.

وی افزود: بخش قابل توجهی از درآمد کشورها در جهان از اقتصاد دریا به دست می‌آید، اما ایران هنوز نتوانسته است آن‌گونه که شایسته است از این ظرفیت بهره‌برداری کند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تصریح کرد: بوشهر می‌تواند به یکی از قطب‌های گردشگری دریایی ایران تبدیل شود و برای تحقق این هدف باید در زیرساخت‌های گردشگری دریایی، هتل‌ها و مجتمع‌های گردشگری در نوار ساحلی سرمایه‌گذاری شود. وزارت میراث‌فرهنگی نیز آمادگی دارد از مرحله صدور مجوز تا احداث و بهره‌برداری در کنار استان باشد.

صالحی‌امیری همچنین از سرمایه‌گذاران سراسر کشور خواست برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری به جنوب و به‌ویژه بوشهر توجه کنند و گفت: بسته‌های سرمایه‌گذاری از سوی استانداری و همکاران وزارت میراث‌فرهنگی آماده شده است و سرمایه‌گذاران می‌توانند در ایجاد زیرساخت‌های جدید و آینده گردشگری بوشهر نقش‌آفرینی کنند.

وی ادامه داد: دولت و وزارت میراث‌فرهنگی در کنار استان هستند و پیشنهاد می‌کنم همایش ملی سرمایه‌گذاری در بوشهر با سرعت برگزار شود تا ظرفیت‌ها و بسته‌های سرمایه‌گذاری استان به سرمایه‌گذاران معرفی شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه فرهنگ، هنر و موسیقی در هویت اجتماعی مردم بوشهر اظهار کرد: انسان امروز در ایران متمدن، فراتر از نیازهای جسمانی، به «مصرف فرهنگی» و زیست فرهنگی نیاز دارد؛ زیست فرهنگی نیز به معنای تربیت انسان‌هایی بافضیلت، معرفت، دغدغه‌مند نسبت به مردم و برخوردار از روحیه همدلی، هم‌نوایی و هم‌گرایی است.

وی افزود: موسیقی، شعر، هنر، سینما، تئاتر و ادبیات بخش جدایی‌ناپذیر حیات فرهنگی جامعه هستند و بوشهر نیز در تاریخ و تبار خود همواره زایش فرهنگی داشته است. موسیقی از دل فرهنگ این استان جوشیده و نمی‌توان هنر، شعر، موسیقی، سینما، تئاتر و ادبیات را از جامعه فرهیخته بوشهر جدا کرد.

صالحی‌امیری با ادای احترام به شهدای بوشهر گفت: این استان بیش از ۲ هزار شهید در جنگ تحمیلی و بیش از ۶۳ شهید در جنگ ۱۲روزه و جنگ رمضان تقدیم ایران کرده است و این سابقه بخشی از سرمایه هویتی و اجتماعی مردم بوشهر به شمار می‌رود.

وی با اشاره به روند اجرای طرح‌های گردشگری کشور بیان کرد: امروز هفته گردشگری و روز جهانی گردشگری است و با وجود همه فشارها و دشواری‌هایی که پشت سر گذاشته‌ایم، چرخ توسعه همچنان در حرکت است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: تنها در هفته گردشگری، ۲۴۶ پروژه گردشگری با حضور رئیس‌جمهوری در ۲۷ استان کشور رونمایی شد و در هفته دولت نیز ۱۲۸ پروژه به بهره‌برداری رسید. همچنین طی یک سال گذشته، در شرایط دشوار، حدود ۵۰۰ پروژه گردشگری در سراسر کشور رونمایی یا افتتاح شده است.

صالحی‌امیری گردشگری را یکی از پیشران‌های مهم اقتصاد کشور دانست و تصریح کرد: مصمم هستیم این قطار را با سرعت بیشتری به حرکت درآوریم و برای آینده پیش‌رو زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه ظرفیت بوشهر نباید فقط در گردشگری خلاصه شود، گفت: بوشهر یک هویت، یک تبار و یک شناسنامه تاریخی دارد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با قدردانی از مردم، جوانان، زنان، مردان، فعالان فرهنگی و گردشگری و مدیران استان بوشهر اظهار کرد: مردم بوشهر در طول تاریخ نشان داده‌اند که در سختی‌ها در کنار ایران ایستاده‌اند و امروز نیز زندگی و تلاش در این استان جریان دارد.

صالحی‌امیری در پایان تصریح کرد: دولت و وزارت میراث‌فرهنگی در کنار مردم بوشهر خواهند بود و هدف این است که بوشهر در آینده در جایگاهی درخور تاریخ، فرهنگ، تمدن، مقاومت و ظرفیت‌های کم‌نظیر خود قرار گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها