جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۲۲
رگبار پراکنده و رعدوبرق در راه بوشهر

رگبار پراکنده و رعدوبرق در راه بوشهر

بوشهر (ایسنا) - معاون هواشناسی بوشهر از احتمال وقوع رگبار پراکنده باران، رعدوبرق، تندباد لحظه‌ای و گردوخاک در برخی نقاط استان طی امروز و فردا خبر داد و گفت: این ناپایداری‌ها بیشتر در ارتفاعات شرقی، مناطق جنوبی و بخش‌هایی از شمال استان رخ می‌دهد.

زهرا راستگو جمعه ۱۰ مهر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: وزش بادهای جنوبی روی خلیج فارس امروز موجب مواج و متلاطم شدن نسبی سواحل استان می‌شود.

وی افزود: امروز و فردا در برخی نقاط استان، به‌ویژه ارتفاعات شرقی، مناطق جنوبی و بخش‌هایی از شمال استان، با رشد ابر احتمال وقوع ناپایداری‌های موقت جوی وجود دارد.

معاون هواشناسی بوشهر ادامه داد: این ناپایداری‌ها می‌تواند به شکل تندباد لحظه‌ای، گردوخاک، رعدوبرق و رگبار پراکنده باران رخ دهد.

راستگو گفت: از روز یکشنبه تا سه‌شنبه نیز با وزش باد شمال‌غربی روی دریا، سواحل استان در برخی ساعات مواج و متلاطم پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره وضعیت جوی و دریایی استان در ۲۴ ساعت آینده اظهار کرد: آسمان صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی خواهد بود و گاهی افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. همچنین در برخی مناطق شرقی و جنوبی استان احتمال وقوع ناپایداری‌های موقت جوی وجود دارد و فردا نیز مه صبحگاهی دور از انتظار نیست.

معاون توسعه، پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر افزود: وزش باد غالباً جنوب شرقی تا جنوب غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۴ کیلومتر در ساعت و گاهی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت خواهد بود و امروز در برخی ساعات سرعت باد به ۱۶ تا ۵۴ کیلومتر در ساعت می‌رسد.

راستگو ارتفاع موج دریا را ۶۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر اعلام کرد و گفت: ارتفاع موج گاهی به ۱۵۰ سانتی‌متر می‌رسد و امروز در برخی ساعات ۹۰ تا ۱۵۰ و گاهی تا ۱۸۰ سانتی‌متر پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره وضعیت جزر و مد بندر بوشهر در روز شنبه نیز اظهار کرد: جزر اول ساعت ۶:۵۰، مد اول ساعت ۱۲:۳۰، جزر دوم ساعت ۱۵:۵۰ و مد دوم ساعت ۲۳:۴۰ رخ خواهد داد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها