یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ | ۱۷:۱۷
منبع: نمایندگی فارس
خیانت نوه به پدربزرگ در سرقت طلا در فسا/ قرص‌های روان‌گردان به بازار نرسیدند

/اخبار کوتاه پلیس فارس/

خیانت نوه به پدربزرگ در سرقت طلا در فسا/ قرص‌های روان‌گردان به بازار نرسیدند

فارس (ایسنا) - در اخبار کوتاهی که امروز یکشنبه ۱۲ مهر از سوی مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است، اخباری نظیر خیانت نوه به پدربزرگ در سرقت طلا در فسا، کشف قرص‌های روان‌گردان، دستگیری سارقان، کشف احشام فاقدمجوز، کشف کلاهبرداری ۴ میلیارد ریالی و... مشاهده می‌شود.

فرمانده انتظامی شهرستان فسا از کشف سرقت طلا از گاو صندوق منزل مسکونی و اعتراف نوه ۱۵ ساله مالباخته به خیانت در امانت خبر داد.

 لطف‌الله محمدی بیان کرد: در پی اعلام سرقت مقدار کمی طلا از گاوصندوق منزل مسکونی در یکی از محلات شهر، ماموران پلیس آگاهی پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی با اشاره به صحنه‌سازی سرقت، افزود: با دقت نظر پلیس در بررسی صحنه جرم، ظن ماموران به نوه شاکی که کلید درب منزل و گاوصندوق را در اختیار داشته، معطوف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان فسا خاطرنشان کرد: نوه ۱۵ ساله به خیانت در امانت پدربزرگ خود اقرار کرد و اموال نیز به مالباخته تحویل داده شد.

کشف قرص روان‌گردان از سوداگر مرگ در نی‌ریز

فرمانده انتظامی شهرستان نی‌ریز از کشف ۲۶۲۰ عدد قرص و ۶ قوطی شربت متادون غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

عظیم‌الله کرمی بیان کرد: برابر گزارش و اخبار اطلاعاتی مبنی بر نگهداری و فروش مواد مخدر توسط افرادی در بخش‌های شهرستان، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با هماهنگی قضایی به محل مورد نظر اعزام و موفق شدند در بازرسی از آن مکان، ۲۶۲۰ عدد قرص و ۶ قوطی شربت متادون غیرمجاز کشف کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان نی‌ریز با بیان اینکه در این خصوص یک نفر دستگیر و روانه دادسرا شد، تاکید کرد: برخورد با خرده‌فروشان مواد مخدر از اولویت‌های این فرماندهی است.

پلمب ۲۰ واحد صنفی متخلف در استهبان

فرمانده انتظامی شهرستان استهبان از پلمب ۲۰ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن قوانین نظام صنفی در این شهرستان خبر داد.

 حجت‌الله احمدیان بیان کرد: در پی اعلام شهروندان مبنی بر فعالیت ۲۰ واحد صنفی انجیرفروشی به دلیل رعایت نکردن قوانین نظام صنفی، موضوع در دستور کار یگان انتظامی شهرستان استهبان قرار گرفت. ماموران پس از اخطار کتبی و با هماهنگی قضایی، این واحدهای صنفی را پلمب کردند.

وی تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشابه، موضوع را در اسرع وقت از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کشف ۳۴ رأس احشام فاقد مجوز در فراشبند

فرمانده انتظامی شهرستان فراشبند از توقیف ۳ دستگاه خودروی سواری پژو حامل ۳۴ رأس احشام فاقد مجوز به ارزش ۱۰ میلیارد ریال خبر داد.

عظیم شریفی بیان کرد: ماموران پلیس آگاهی فراشبند در اجرای طرح مبارزه با قاچاق احشام، حین کنترل خودروهای عبوری به ۳ دستگاه خودروی سواری پژو مشکوک و برای بررسی بیشتر آنها را متوقف کردند.

وی افزود: ماموران در بازرسی از این خودروها، ۳۴ رأس احشام فاقد مجوز را کشف کردند که بنا بر نظر کارشناسان مربوطه، ارزش احشام مکشوفه ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان فراشبند با بیان اینکه ۲ نفر از متهمان متواری و یک نفر دستگیر شد، گفت: تلاش برای دستگیری متهمان متواری ادامه دارد.

استرداد ۴ میلیارد ریال وجه کلاهبرداری به مالباخته در لارستان

فرمانده انتظامی شهرستان لارستان از استرداد ۴ میلیارد ریال وجه کلاهبرداری‌شده به حساب مالباخته خبر داد.

فرهام عسکری اظهار کرد: در پی مراجعه حضوری فردی به ماموران پلیس فتا این شهرستان مبنی بر برداشت و کلاهبرداری اینترنتی به مبلغ ۴ میلیارد ریال، بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی اولیه مشخص شد یک لینک ناشناس و آلوده با عنوان «عرقه‌کشی» برای شاکی ارسال و پس از ورود به آن، از وی کلاهبرداری شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان لارستان ادامه داد: ماموران پلیس فتا با انجام اقدامات فنی و تخصصی و با هماهنگی قضایی، موفق شدند وجوه از دست رفته به میزان ۴ میلیارد ریال را به حساب شاکی عودت دهند.

دستگیری سارقان کابل برق با ۱۲ فقره سرقت در کوار

فرمانده انتظامی شهرستان کوار از دستگیری ۲ سارق و یک مالخر سیم و کابل برق و اعتراف آنان به ۱۲ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

سیدمحمد کشاورز بیان کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم و کابل برق در سطح شهر کوار، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات پلیسی و گشت‌زنی‌های محسوس و نامحسوس، ۲ سارق حرفه‌ای و یک مالخر سیم و کابل برق را شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کوار با بیان اینکه متهمان در بازجویی اولیه به ۱۲ فقره سرقت سیم و کابل برق اعتراف کردند، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و از آن طریق روانه زندان شدند.

 کشاورز به شهروندان توصیه کرد: هشدارهای پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت را جدی گرفته و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را سریعاً از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها