دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ | ۱۹:۲۲
منبع: نمایندگی ایلام
انصاری: ذخیره‌گاه‌های زیستی مرزی میان ایران و عراق هوشمندسازی شود

انصاری: ذخیره‌گاه‌های زیستی مرزی میان ایران و عراق هوشمندسازی شود

ایلام (ایسنا) - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با تأکید بر هوشمندسازی ذخیره‌گاه‌های زیستی مرزی میان ایلام و عراق گفت: عدالت محیط‌زیستی و حفاظت مشارکتی، اولویت راهبردی دولت چهاردهم است.

شینا انصاری عصر دوشنبه ۱۳ مهر در نشست هم‌اندیشی با تشکل‌های مردمی، فعالان محیط‌زیست و نخبگان علمی استان، با قدردانی از ایثارگری‌های دوستداران طبیعت ایلام در حفاظت از جنگل‌های زاگرس اظهار کرد: ما در سازمان حفاظت محیط‌زیست، ظرفیت‌های مردمی ایلام را بسیار ارزشمند می‌شماریم؛ تعدد تشکل‌های مردم‌نهاد با دغدغه‌های کیفی و جدی، نویدبخش اتفاقات شاخص و ماندگاری در این استان است.

معاون رئیس‌ جمهوری با رد نگاه محرومیت‌محور به استان ایلام تصریح کرد: ایلام از حیث زیست‌محیطی یک گنجینه منحصر به فرد است. ظرفیت مستندسازان شاخص این استان در معرفی گونه‌های در معرض خطر و حیات‌وحش، نشان‌دهنده بستری آماده برای توسعه گردشگری سبز است.

وی با اشاره به حمایت‌های استاندار ایلام از برنامه‌های محیط‌زیستی، افزود: رویکرد دکتر کرمی در هماهنگی توسعه با الزامات محیط‌زیستی، رویکردی قابل تقدیر و راهگشا برای استان است.

 انصاری، عدالت محیط‌زیستی را از محورهای اصلی برنامه‌های دکتر پزشکیان و دولت چهاردهم دانست و تأکید کرد: همان‌طور که عدالت در حوزه‌های آموزش، قومیت‌ها و دسترسی به منابع مورد تأکید رئیس‌جمهور است، عدالت در بهره‌مندی از محیط‌زیست سالم نیز باید محقق شود. 

رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست با اشاره به لزوم تقویت دیپلماسی زیست‌محیطی با کشور عراق گفت: پیشنهاد می‌کنم با همکاری دانشگاه ایلام و فعالان این حوزه، مطالعه دقیق برای ثبت مناطق مرزی به‌عنوان ذخیره‌گاه زیست‌کره در یونسکو و یا ارتقای مناطق حفاظت‌شده به پارک ملی در دستور کار قرار گیرد. 

 انصاری ضمن اشاره به محدودیت‌های منابع مالی و شرایط تحریمی کشور، از جذب و تخصیص اعتبار برای ۴۸۰ نیروی انسانی جدید سازمان محیط‌ زیست خبر داد و خاطرنشان کرد: با وجود همه چالش‌ها و ناترازی‌های انرژی، برنامه‌های محیط‌زیستی متوقف نشده است، اما انتظار می‌رود با نگاه واقع‌بینانه، مشکلات انباشتی در حوزه‌هایی مانند مدیریت پسماند و فاضلاب، با راهکارهای عملیاتی و علمیِ نخبگان استان پیگیری شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها