به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری پلیس در روز ۱۸ مهر، سردار جواد رفیعی بیان کرد: پایگاه دریابانی چابهار با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات در مناطق مرزی، به سرنخهایی از قصد قاچاقچیان مواد مخدر برای ورود به خاک کشور در مناطق مرزی دست یافتند و با برنامهریزی دقیق عملیاتی، تشدید اقدامات را در دستور کار قرار دادند.
وی در ادامه افزود: مرزداران غیور با اعزام چند تیم پوششی و عملیاتی و اجرای طرح مهار، منطقه موردنظر را در کنترل خود قرار داده و توانستند محمولههای مواد مخدر را کشف و قاچاقچیان را زمینگیر کنند.
رفیعی تصریح کرد: دریابانان سلحشور پایگاه دریابانی چابهار طی یک عملیات مقتدرانه جمعاً ۱۲۰ کیلوگرم شیشه، حشیش، هروئین را کشف کردند.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان با اشاره توقیف یک دستگاه خودرو، خاطرنشان کرد: مرزداران مجاهد مرزبانی بیش از هر زمانی آمادگی و توان پاسخگویی به هر گونه تجاوز و تعرض به خاک میهن عزیزمان را دارند و همواره با چشمانی تیزبین، امنیتی مثالزدنی را برای ملت بزرگ ایران در سرحدات کشورمان به ارمغان خواهند آورد.
انتهای پیام
