دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۱۵
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
دومین رزمایش جان‌فدا در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

دومین رزمایش جان‌فدا در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - رزمایش جان‌فدایان ایران برای دومین بار در استان کهگیلویه و بویراحمد با استقبال کم نظیر اقشار مختلف مردم ازجمله دانشجویان، دانش‌آموزان، کارکنان ادارات، ایلات و طوایف و عشایر استان برگزار شد.

آیت‌الله سید نصیر حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در این رزمایش با قدردانی از حضور و ایستادگی مردم و نیروهای نظامی و انتظامی در برابر دشمن، گفت: ملت ایران راه عزت، استقلال، مقاومت و مجاهدت در راه خدا را انتخاب کرده است و یک قدم از این مسیر عقب‌نشینی نخواهد کرد.

وی ادامه داد: ملت ایران و مجاهدان راه حق، برای دفاع از اسلام، انقلاب، عزت و استقلال کشور ایستاده‌اند و شایسته درود و تقدیر هستند.

حسینی با بیان اینکه دفاع از کشور و مقابله با متجاوز یک وظیفه شرعی، دینی و انسانی است، افزود: ما به عنوان مسلمان وظیفه داریم در برابر ستمگر و متجاوز بایستیم و از کشور، ناموس، عزت و استقلال خود دفاع کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، تصریح کرد: امروز دشمن جنایتکار و مستکبر با تمام قدرت و ظرفیت خود به کشور ما حمله کرده و هدف آن سرنگونی نظام جمهوری اسلامی، تجزیه کشور و از بین بردن سرمایه‌های مادی و معنوی ملت ایران بوده است.

حسینی با تأکید بر اینکه ملت ایران در طول سال‌های گذشته در برابر فشارها و توطئه‌های دشمنان ایستادگی کرده است، گفت: ملت قهرمان ایران با قدرت و صلابت، همچون کوهی استوار در برابر دشمنان ایستاده و دسیسه‌ها و حملات آنان را در هم کوبیده است.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره هزینه مقاومت و سازش، اظهار کرد: همان‌گونه که رهبر شهید ما فرمودند، هزینه مقاومت به مراتب کمتر از هزینه تسلیم و سازش است. ما راه مقاومت و مبارزه را انتخاب کرده‌ایم و امروز شاهد پیروزی‌های شگفت‌انگیزی در برابر دشمن هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: امروز تنها ملت ایران نیست که از این پیروزی سخن می‌گوید، بلکه تحلیلگران نظامی، سیاسی و اجتماعی در جهان نیز بر ایستادگی و مقاومت ملت ایران تأکید دارند.

وی یادآور شد: ما راه عزت، استقلال، مقاومت و مجاهدت در راه خدا را ادامه خواهیم داد و یک قدم عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

حسینی خاطرنشان کرد: ملت ایران انتقام سال‌ها رنج ملت‌های مظلوم جهان و همچنین خون شهدای خود، از جمله رهبران، فرماندهان، دانشمندان و دانش‌آموزان شهید را از دشمنان خواهد گرفت. ملت ایران در جریان جنگ اخیر، توان و قدرت خود را نشان داده است و اگر دشمن بار دیگر مرتکب خطا شود، با ملتی مقاوم و استوار مواجه خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر مخالفت ملت ایران با تحمیل قراردادهای ننگین، اظهار کرد: ملت ایران تسلیم فشار و تحمیل نخواهد شد و اجازه نخواهد داد تاریخ تحقیرآمیز قراردادهایی مانند ترکمانچای و گلستان تکرار شود.

وی خاطرنشان کرد: ما می‌جنگیم، مقاومت می‌کنیم و این مسیر را تا رسیدن به پیروزی ادامه خواهیم داد و با نصرت الهی و توجهات حضرت ولی‌عصر(عج)، پیروز این میدان ملت قهرمان ایران خواهد بود.

دومین رزمایش جان‌فدا در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

دومین رزمایش جان‌فدا در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها