دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۳۳
منبع: حوزه فراجا
اعطای مرحله دوم تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت نیروهای مسلح 

اعطای مرحله دوم تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت نیروهای مسلح 

سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه ای از اجرای مرحله دوم وام اشتغال زایی برای سربازان ماهر منقضی خدمت در نیروهای مسلح که از اول مهر ماه سال۱۴۰۰ تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۴ خدمت خود را به اتمام رسانده و کارت پایان خدمت اخذ کرده‌اند، خبر داد. 

به گزارش ایسنا، سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه اعلام کرد: در راستای اجرای سیاست‌های اشتغال‌زایی  و اجرای مرحله دوم وام اشتغالزایی، آن دسته از سربازان ماهر منقضی خدمت در نیروهای مسلح که از اول مهر ماه سال۱۴۰۰ تاپایان شهریور ماه ۱۴۰۴ خدمت خود را به اتمام رسانده و کارت پایان خدمت اخذ کرده و در مرحله اول وام مهارت آموزی موفق به ثبت نام نشده‌اند، می‌توانند برای ثبت نام مرحله دوم وام اشتغالزایی از فردا سه شنبه ۲۱ مهر ماه سال جاری با مراجعه به سامانه‌ی سماسو به نشانیhttps://reg.samasoo.ir/users  درخواست خود را ثبت کنند. 

در ادامه این اطلاعیه آمده است: این تسهیلات صرفا به سربازان ماهر منقضی خدمتی تعلق می‌گیرد که مستندات مربوط به مهارت خود را در سامانه‌ مذکور بارگذاری کنند و در زمان تعیین شده نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند. اولویت واگذاری تسهیلات مذکور با افراد برتر مسابقات، سربازان متاهل و افرادی است که در بازه تعیین شده زودتر نسبت به ثبت‌نام و تکمیل مدارک اقدام کنند.

بر اساس اعلام پلیس، مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانیwww.vazifeh.police.ir  و یا کانال سازمان در پیام‌رسان های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی @khabaresarbazi از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

انتهای پیام 

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی