دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۸
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
محکومیت ۲۸ مدیر و کارمند متخلف در محاکم قضایی کهگیلویه و بویراحمد طی امسال

محکومیت ۲۸ مدیر و کارمند متخلف در محاکم قضایی کهگیلویه و بویراحمد طی امسال

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - بازرس کل قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت ۲۸ مدیر و کارمند در محاکم قضایی استان، جلوگیری از فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی توسط نظارت بازرسی و لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵ همت برای صیانت از بیت‌المال طی شش ماه اول امسال خبرداد.

محمدمهدی صالحی دوشنبه ۲۰ مهر گفت: در راستای سند تحول و تعالی قوه قضائیه، طی شش ماه اخیر در استان هشت پرونده فوق‌العاده، ۱۷ پرونده برنامه‌ای و ۶۲ پرونده موردی در دستگاه‌های اجرایی تشکیل شده است.

وی افزود: این بازرسی‌ها منجر به محکومیت ۲۸ نفر از مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی در محاکم قضایی و ۱۲ نفر در هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری شده است.

صالحی تصریح کرد: در این زمینه برای سه نفر از مدیران شهرستانی احکامی نظیر حبس، انفصال دائم از خدمات دولتی، رد وجوه اختلاس و جزای نقدی صادر شده که در هر سه پرونده با پیگیری بازرسی کل استان، مبلغ ریالی آنها به بیت‌المال بازگردانده شده است.

بازرس کل قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به پرونده‌های مهم حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: در راستای پیگیری پرونده دوقلوهای متولدشده در بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج، رأی محکومیت قطعی برای ۳ نفر از کارکنان این بیمارستان در هیئت رسیدگی به تخلفات دانشگاه علوم پزشکی صادر شد.

وی افزود: همچنین درخصوص انجام عمل اشتباهی جراحی نوزاد در بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج، یک نفر پزشک و هفت نفر از پرسنل به دلیل سهل‌انگاری در انجام وظایف، با احراز قصور و تخلف جهت صدور رأی به هیئت بدوی انتظامی نظام پزشکی استان معرفی شدند.

صالحی اظهار کرد: در مدت یادشده ۱۰۷ گزارش هشداری و ۲۸ گزارش کلان استحضاری با هدف پیشگیری از جرم و تخلف، شناسایی سوءجریان‌های احتمالی، اصلاح فرآیندها و ارتقای عملکرد دستگاه‌ها تهیه و ارائه شده است.

بازرس کل قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد با تشریح اقدامات اقتصادی این دستگاه گفت: در شش ماهه اول امسال، پیگیری فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریال از اشخاص حقیقی و حقوقی در اداره کل امور مالیاتی استان انجام شده است. همچنین پیگیری اصلاح سامانه جامع مالیاتی کشور برای دسترسی الکترونیکی به اوراق اجرایی و فرآیندهای توقیف حساب و اموال بدهکاران مالیاتی در دستور کار قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در مدت یادشده تعیین تکلیف ۶۰ پرونده کالای قاچاق به ارزش ۶۷ میلیارد ریال در اداره کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان نیز انجام شد. همچنین لغو و تجدید مناقصه یا مزایده به ارزش ۴.۵ همت در دستگاه‌های اجرایی، در راستای جلوگیری از تضییع منابع عمومی، افزایش شفافیت و رقابت در فرآیند مناقصه و مزایده‌ها و رعایت دقیق قوانین و مقررات معاملات دولتی صورت گرفت.

بازرس کل قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد درمورد نظارت بر انتصابات مدیران استان گفت: در شش ماهه اول امسال، مکاتبه هشداری و تشکیل ۴ فقره پرونده برای چهار نفر از مدیران درخصوص فرآیند انتصاب مدیران دستگاه‌های اجرایی، با هدف رعایت ضوابط قانونی، شایسته‌گزینی و پیشگیری از تخلفات اداری انجام شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بازرسی کل استان کهگیلویه و بویراحمد، وی درمورد رسیدگی به مطالبات مردمی نیز بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه، یک‌هزار و ۵۵۰ فقره شکایت و گزارش مردمی استان کهگیلویه و بویراحمد در سامانه ۱۳۶ مورد رسیدگی قرار گرفت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها