پیمان رفعتی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت هیات بدنسازی و پرورش اندام استان، اظهار کرد: حدود ۴۰ روز پیش، بهدلیل نارضایتی از عملکرد رئیس وقت هیات و براساس ماده ۱۵ آییننامه هیاتهای ورزشی، با توافق ادارهکل ورزش و جوانان استان و فدراسیون، به همکاری با او پایان داده شد.
وی افزود: رئیس هر هیات ورزشی پس از کنارهگیری از سمت خود موظف است تمامی اموال منقول و غیرمنقولی را که در دوران مسئولیت در اختیار داشته، تحویل دهد، با این حال در مورد هیات بدنسازی و پرورش اندام کرمانشاه این موضوع تاکنون محقق نشده است.
معاون ورزش و جوانان استان کرمانشاه با بیان اینکه با وجود رایزنیها و مکاتبات انجامشده با رئیس پیشین هیات، هنوز کلید دفتر هیات و یک دستگاه خودروی متعلق به آن تحویل داده نشده، تصریح کرد: این موضوع در روند فعالیتهای هیات، اختلال ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه برای ادامه فعالیتهای هیات بدنسازی و پرورش استان سرپرست تعیین شده، انتظار میرفت اموال و امکانات هیات در اختیار او قرار گیرد تا امور جاری این رشته ورزشی بدون وقفه دنبال شود، اما عدم همکاری در تحویل اموال، فعالیت یکی از رشتههای ورزشی پرطرفدار استان را با مشکل مواجه کرده است.
رفعتی با اشاره به پیگیری موضوع از طریق مراجع قانونی، گفت: بهدلیل خودداری رئیس پیشین هیات از تحویل کلید و اموال مربوطه، ناچار شدیم از طریق مراجع قضایی اقدام کنیم.
معاون ورزش و جوانان استان کرمانشاه تاکید کرد: در صورت ادامه این روند، با دریافت حکم قضایی برای باز کردن درب محل هیات اقدام خواهیم کرد تا فعالیتهای این مجموعه بدون مشکل ادامه یابد.
انتهای پیام
