شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۵:۱۰
منبع: نمایندگی اصفهان
اهدای تندیس طلایی «شهر خلاق اردبیل» پس از پایان نمایشگاه مانوین

اهدای تندیس طلایی «شهر خلاق اردبیل» پس از پایان نمایشگاه مانوین

اصفهان (ایسنا) - عدالت‌محوری معاون علمی رئیس‌جمهور در اختتامیه نمایشگاه «مانوین»؛ اشک شوق جوانان اردبیلی را درآورد.

 آیین اختتامیه رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» در اصفهان برگزار شد و برگزیدگان بخش‌های مختلف این رویداد معرفی و تجلیل شدند.

در پایان این مراسم، غرفه «شهر خلاق اردبیل» — نخستین خانه خلاق و نوآوری استان اردبیل که با هدف توانمندسازی و تجاری‌سازی صنایع خلاق و حمایت از هنرمندان جوان فعالیت می‌کند — از حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، خواست تا ارزیابی شخصی خود را از عملکرد این مجموعه ارائه دهد.

معاون علمی رئیس‌جمهور برخلاف پروتکل‌های رایج اداری، در اقدامی تحسین‌برانگیز این درخواست جوانان اردبیلی را پذیرفت و علی‌رغم اتمام نمایشگاه، شخصاً از غرفه شهر خلاق اردبیل بازدید کرد. او در این بازدید، کارهای انجام‌شده در حوزه توانمندسازی و تجاری‌سازی صنایع خلاق را از نزدیک مشاهده کرد و ضمن گفت‌وگو با هنرمندان و فعالان این خانه خلاق، از نزدیک در جریان دستاوردها و چالش‌های آنان قرار گرفت.

در همان‌جا، حسین افشین تندیس طلایی و انتخاب ویژه معاونت علمی ریاست‌جمهوری را شخصاً به شهر خلاق اردبیل اهدا کرد؛ اقدامی که با واکنش احساسی هنرمندان جوان این مجموعه همراه شد و آنان از این عملکرد جوانمردانه و عدالت‌محور، اشک شوق و خوشحالی ریختند.

این اقدام معاون علمی رئیس‌جمهور در حالی صورت گرفت که بسیاری از غرفه‌داران پس از پایان رسمی نمایشگاه، محل رویداد را ترک کرده بودند و این بازدید شخصی، نشان‌دهنده توجه ویژه معاونت علمی به جوانان و صنایع خلاق استان‌های کمتر برخوردار است.

به گزارش ایسنا، رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» هر ساله با هدف شناسایی و حمایت از ایده‌ها و کسب‌وکارهای خلاق در سراسر کشور برگزار می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها