یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵ | ۱۵:۲۸

اسکان ۷۰ هزار نفر در زائرسرای حرم بانوی کرامت در سال جاری

قم (ایسنا) - مسئول واحد رفاه زائر حرم بانوی کرامت گفت: در ۶ ماهه نخست سال جاری خدمات مختلفی توسط واحد رفاه زائر حرم بانوی کرامت به زائران ارائه و تلاش شده است زائر به هنگام تشرف احساس آرامش و آسایش داشته باشد و بتواند از فضای معنوی حرم بانوی کرامت بهره بیشتری کسب کند.

غلامرضا قربان رعیت با اشاره با خدمات مختلف رفاهی این بخش در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: با توجه به حضور زائران در مناسبت های مختلف و همچنین ایام عادی و لزوم اسکان زائران، زائرسرای کوثر در صحن حضرت جواد الائمه(ع) در دو بخش آقایان و بانوان پذیرای مراجعان بوده و در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۵ قریب به ۷۰ هزار زائر اسکان داده شده است.

مسئول واحد رفاه زائر حرم بانوی کرامت افزود: از دیگر خدماتی که در این اداره به طور مستمر در تمامی ایام به خصوص در ایام خاص مناسبتی ارائه می‌شود پخت و توزیع نان رایگان فاطمی است که در ۶ ماهه نخست امسال بیش از ۷۵۰ هزار عدد نان فاطمی توسط خادمان نانوایی پخت و میان چایخانه ها، مواکب، مهمان سرای حضرتی و زائران توزیع شده است.

وی در ادامه بیان کرد: با توجه به ظرفیت محدود زائر سرای کوثر در بحث اسکان زائران، هماهنگی‌های مختلفی جهت اسکان کاروان هایی که از اقصی نقاط ایران به حرم قم مشرف می شوند در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۵ انجام گرفته و ۲۳ کاروان در حسینیه‌ها و مساجد و تکایای پیرامونی حرم بانوی کرامت اسکان داده شده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آستان حضرت معصومه(س) در روز یکشنبه ٢۶ مهر، قربان رعیت در پایان گفت: هماهنگی جهت استقرار مواکب ایرانی و غیر ایرانی در مناسبت‌های مختلف و جانمایی مواکب در صحن های مختلف و ارائه خدمات به مواکب، تامین پارکینگ خدام، نظافت صحن ها با همکاری شهرداری قم در ایام خاص و ازدحام زائران از دیگر خدماتی است که این اداره به طور مستمر انجام می‌دهد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها