دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۴
منبع: نمایندگی زنجان
تداوم نظارت بر کیفیت محصولات مشمول استاندارد اجباری در زنجان

تداوم نظارت بر کیفیت محصولات مشمول استاندارد اجباری در زنجان

زنجان (ایسنا) - مدیرکل استاندارد استان زنجان با تأکید بر استمرار نظارت بر کیفیت محصولات تولیدی گفت: نظارت‌های استاندارد پس از صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد ادامه دارد و در صورت مشاهده عدم انطباق، اقدامات لازم برای اصلاح محصول یا جمع‌آوری آن از بازار انجام می‌شود.

حمیرا آهنی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد برای واحدهای تولیدی به معنای پایان نظارت نیست، بلکه پس از آن نیز نمونه‌برداری و آزمون فرآورده‌ها با هدف اطمینان از حفظ کیفیت و انطباق محصولات با الزامات استاندارد ادامه پیدا می‌کند.

وی افزود: تعداد دفعات نمونه‌برداری متناسب با سابقه عملکرد واحد تولیدی و نتایج آزمون‌ها تعیین می‌شود و در صورت استمرار کیفیت مطلوب محصولات، امکان کاهش دفعات نمونه‌برداری وجود دارد.

مدیرکل استاندارد استان زنجان با بیان اینکه این نظارت‌ها تمامی فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری را در بر می‌گیرد، تصریح کرد: محصولات حوزه‌های مختلف از جمله صنایع غذایی، ساختمانی، بهداشتی، برق و مکانیک بر اساس ضوابط و دستورالعمل‌های مربوطه ارزیابی می‌شوند.

آهنی با اشاره به نحوه برخورد با محصولات مغایر با استاندارد، گفت: نوع اقدام نظارتی به میزان و اهمیت نقص مشاهده‌شده بستگی دارد و در موارد بحرانی، جمع‌آوری محصول از بازار پیگیری می‌شود. همچنین در صورت امکان، اصلاح و بهسازی فرآورده با نظارت کارشناسان انجام خواهد شد.

وی در ادامه به موضوع استانداردسازی محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: تعیین حد مجاز آلاینده‌ها و صدور گواهی محصولات ارگانیک از جمله موضوعات مطرح در این حوزه است که با رعایت ضوابط و الزامات مربوطه دنبال می‌شود.

مدیرکل استاندارد استان زنجان با اشاره به همکاری اداره‌کل استاندارد و سازمان جهاد کشاورزی در زمینه محصولات کشاورزی مشمول ضوابط حد مجاز آلاینده‌ها، خاطرنشان کرد: محصولات واجد شرایط پس از ارزیابی‌های مربوطه برای طی مراحل استانداردسازی معرفی می‌شوند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها