دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۷
منبع: نمایندگی فارس
مدیرکل صمت استان: فارس در نظارت بر سکوهای اینترنتی رتبه دوم کشور را کسب کرد

مدیرکل صمت استان: فارس در نظارت بر سکوهای اینترنتی رتبه دوم کشور را کسب کرد

فارس (ایسنا) - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس از کسب رتبه دوم کشوری این اداره‌کل در نظارت بر سکوهای اینترنتی در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: اقدامات نظارتی با هدف مقابله با عرضه کالاهای قاچاق و محصولات غیرمجاز در فضای مجازی و صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان اجرا شده است.

کریم مجرب، دوشنبه ۲۷ مهر در نشست اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت(صمت) استان فارس، با اعلام این خبر اظهار کرد: این اداره‌کل در ارزیابی عملکرد شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، رتبه دوم کشور را در حوزه نظارت بر سکوهای اینترنتی کسب کرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در چارچوب کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز در فضای مجازی افزود: اقدامات نظارتی در این حوزه با هدف محدودسازی عرضه کالاهای قاچاق و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز، پیشگیری از تخلفات تجاری و صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان انجام شده است.

مجرب ادامه داد: این اقدامات بر اساس ابلاغ‌ها و الزامات کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز در فضای مجازی اجرا شده و بر جلوگیری از عرضه محصولات فاقد مجوز و مقابله با فعالیت‌های غیرقانونی در بسترهای اینترنتی متمرکز بوده است.

مدیرکل صمت استان فارس، کسب این رتبه را حاصل پیگیری مستمر و تلاش کارکنان معاونت بازرسی و نظارت این اداره‌کل در اجرای مأموریت‌های محوله دانست و بر تداوم نظارت‌ها برای سامان‌دهی فعالیت‌های تجاری در فضای مجازی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان تأکید کرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها