سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۴
منبع: نمایندگی فارس
صدور هشدار زرد هواشناسی در فارس/ ناپایداری‌های جوی تا سوم آبان ادامه دارد

صدور هشدار زرد هواشناسی در فارس/ ناپایداری‌های جوی تا سوم آبان ادامه دارد

فارس (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی فارس از تداوم ناپایداری‌های جوی در این استان از بعدازظهر چهارشنبه، ۲۹ مهر، تا اواخر وقت یکشنبه، سوم آبان‌ماه خبر داد و گفت: این سامانه با رعدوبرق، بارش‌های پراکنده و رگباری باران و وزش باد همراه است و در روزهای مختلف، مناطق متفاوتی از استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

قاسم حسینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح زرد استان فارس اظهار کرد: فعالیت این سامانه از بعدازظهر چهارشنبه، ۲۹ مهر آغاز می‌شود و تا اواخر وقت یکشنبه سوم آبان ادامه خواهد داشت. ناپایداری‌های جوی بیشتر در ساعت‌های بعدازظهر و اوایل شب رخ می‌دهد.

وی درباره مناطق تحت تأثیر این سامانه گفت: روز چهارشنبه ۲۹ مهر، ناپایداری‌های جوی در سطح استان و به‌ویژه شهرستان‌های فیروزآباد و فراشبند پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی فارس افزود: روز پنجشنبه ۳۰ مهر، این شرایط در استان و به‌ویژه نیمه شرقی، روز جمعه اول آبان، در نیمه شمالی و شرقی و روز شنبه، دوم آبان، در مناطق جنوبی استان پیش‌بینی شده است.

حسینی ادامه داد: روز یکشنبه سوم آبان نیز ناپایداری‌های جوی در استان و به‌ویژه مناطق جنوب شرقی فارس ادامه خواهد داشت.

احتمال آبگرفتگی موقت معابر و لغزندگی جاده‌ها

وی درباره مخاطرات احتمالی این سامانه بیان کرد: برخورد صاعقه، لغزندگی جاده‌ها و احتمال آبگرفتگی موقت برخی معابر از آثار فعالیت این سامانه جوی است.

مدیرکل هواشناسی فارس با توصیه به شهروندان برای رعایت نکات ایمنی اظهار کرد: از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود و در زمینه چرای دام نیز احتیاط لازم صورت گیرد.

حسینی همچنین از کشاورزان خواست محصولات کشاورزی برداشت‌شده را از فضاهای باز جمع‌آوری کنند و با توجه به نوع محصول خود، اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام دهند.

وی با تأکید بر پراکندگی بارش‌ها در استان گفت: بارش‌های پیش‌بینی‌شده به‌صورت نقطه‌ای و پراکنده هستند و همه مناطق شهرستان‌های استان را به‌طور یکنواخت و گسترده در بر نمی‌گیرند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها