احسان کرمزاده در جریان بازدید از رودخانه میان گلال اظهار کرد: در پی بازدید استاندار لرستان از روستای میان گلال و بررسی مشکلات این روستا، وضعیت رودخانه و خسارات ناشی از سیلابهای سالهای گذشته به دیواره ساحلی و پل داخل روستا مورد توجه قرار گرفت؛ خساراتی که خطراتی را برای منازل مجاور رودخانه ایجاد کرده بود.
وی افزود: در پی دستور استاندار محترم، روز بعد ارزیابی اولیه از وضعیت موجود انجام شد و در کمتر از ۴۸ ساعت، با استقرار ماشینآلات و تجهیزات موردنیاز، عملیات اضطراری لایروبی و هدایت جریان آب رودخانه برای پایدارسازی دیواره و رفع خطر از منازل مجاور آغاز شد.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان با اشاره به اقدامات بعدی برای رفع مشکلات این روستا، تصریح کرد: پس از اتمام عملیات لایروبی، پایدارسازی موقت و فوری دیواره رودخانه در دستور کار قرار دارد.
کرمزاده ادامه داد: ترمیم پل ارتباطی روستا و لکهگیری آسفالت معبر اصلی که در جریان عملیات عمرانی آسیب دیده است نیز با فوریت پیگیری میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از استانداری لرستان در ۲۸ مهر، وی با تأکید بر ضرورت رسیدگی سریع به مشکلات مردم در نقاط مختلف استان، خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که مسائل و مشکلات شهروندان در جایجای لرستان با قید فوریت بررسی و برای رفع آنها اقدام شود؛ در همین راستا، امیدواریم اقدامات انجامشده در روستای میان گلال طی روزهای آینده به نتیجه مطلوب برسد.
انتهای پیام
سهشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ | ۱۷:۵۹
منبع:
نمایندگی لرستان
سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان:
لایروبی رودخانه روستای میان گلال در کمتر از ۴۸ ساعت آغاز شد
لرستان (ایسنا) - سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان گفت: عملیات اضطراری لایروبی رودخانه روستای میان گلال در کمتر از ۴۸ ساعت پس از بازدید استاندار لرستان آغاز شد و پایدارسازی دیواره رودخانه و ترمیم پل ارتباطی روستا در دستور کار قرار دارد.