غلامرضا بلوطیمیرزا چهارشنبه ۲۹ مهر در شورای توسعه صادرات استان با اشاره به عملکرد تجارت خارجی استان بیان کرد: در بخش صادرات، بیش از یک میلیون و ۲۰۶ هزار تن کالا به ارزش ۱۹۰ میلیون و ۳۲ هزار دلار از طریق گمرکات استان به خارج از کشور ارسال شد.
وی با اشاره به روند واردات کالا افزود: در نیمه نخست سال جاری، یک میلیون و ۷۲۰ هزار و ۵۷۵ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۳۶۳ میلیون دلار از طریق گمرکات استان وارد کشور شد.
ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان در ادامه، ترانزیت کالا را یکی از شاخصهای قابل توجه عملکرد گمرکات استان عنوان کرد و گفت: در این مدت بیش از یک میلیون و ۴۶۸ هزار تن کالا از طریق گمرکات استان ترانزیت شد.
وی در ادامه گفت: در مجموع، رشد مبادلات تجاری در سیستان و بلوچستان زمانی میتواند به توسعه پایدار اقتصادی منجر شود که در کنار تقویت صادرات، واردات و ترانزیت کالا، زیرساختهای مرزی و حملونقل نیز متناسب با این ظرفیتها توسعه یابد.
انتهای پیام