چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۱
منبع: نمایندگی اردبیل
تاکید رئیس جهاددانشگاهی اردبیل بر علمی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی

تاکید رئیس جهاددانشگاهی اردبیل بر علمی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی

اردبیل (ایسنا) - رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل اجرای طرح ملی «مهر باران» را فرصتی مناسب برای پیوند ظرفیت‌های دانشگاهی با انگیزه و توانمندی نوجوانان و جوانان مسجدی دانست و بر علمی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی تاکید کرد.

مهران اوچی اردبیلی ۲۹ مهر در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک با ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان با اشاره به نقش بی‌بدیل مساجد در هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: محلات در دوران دفاع مقدس پشتیبانان اصلی نظام بودند و با جان‌فشانی اجازه ندادند حتی وجبی از خاک ایران اسلامی به دست دشمنان بیفتد؛ امروز نیز برای مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمنان، باید فعالیت‌های مسجدی بیش از پیش با علم، پژوهش و فناوری مسلح شوند.

وی اجرای طرح ملی «مهر باران» را بستر مناسبی برای علمی‌سازی فعالیت‌های مسجدی ارزیابی کرد و افزود: انعقاد این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز توسعه فعالیت‌های فرهنگی، هنری، آموزشی و کارآفرینی بر پایه پژوهش‌های کاربردی خواهد بود.

اوچی اردبیلی تاکید کرد: استفاده از مدل‌های علمی و تخصصی با همکاری کانون مساجد می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله طلاق و اعتیاد و ... در سطح استان نقش‌آفرین و موثر باشد.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل همچنین از تدوین طرح «شهروند خبرنگار» با تکیه بر ظرفیت‌های رسانه‌ای تحت پوشش این نهاد خبر داد و گفت: کانون مساجد استان بازوی مناسبی می تواند در اجرای این طرح در استان باشد.

در ادامه این نشست محمدرضا توانا مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل نیز با استقبال از گسترش همکاری‌های بین‌نهادی تصریح کرد: تلاقی علم و فرهنگ، بهترین و مطمئن‌ترین گزینه برای پیشبرد ماموریت‌های مشترک فرهنگی است.

وی تاکید کرد: برای مقابله با هجمه‌های دشمنان، نیازمند تقویت فعالیت‌های فرهنگی با رویکرد علمی در مساجد هستیم و ستاد کانون‌های مساجد استان با استفاده از ظرفیت شبکه‌های مردمی و خبرگزاری شبستان، آمادگی کامل دارد تا در طرح «شهروند خبرنگار» و سایر حوزه‌های آموزشی و پژوهشی با جهاددانشگاهی همکاری کند.

توانا ادامه داد: اجرای طرح ملی «مهر باران» فرصت مناسبی برای علمی‌سازی فعالیت‌های مسجدی و پیوند دادن ظرفیت‌های دانشگاهی با انگیزه و توانمندی نوجوانان و جوانان فعال در مساجد است تا زمینه برای تقویت نقش مردمی و گره‌گشای مساجد فراهم شود.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل و ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها