هفته پایانی این رقابتها به مدت دو روز با معرفی برترینها به پایان رسید و نمایندگان تکواندو فارس نقش موثری در قهرمانی تیم ایران جوان اصفهان ایفا کردند.
در روز پایانی این مسابقات، علی رزمیان به مدال طلا و امیرعلی رجبی به مدال برنز دست یافتند.
در روز نخست نیز امیر محمد مرادی صاحب مدال طلا و ابوالفضل خسرویان به مدال نقره رسیده بودند. در پایان این رقابتها، نمایندگان شایسته تکواندو فارس موفق به کسب کاپ قهرمانی و نشان طلا شدند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان فارس در روز یکشنبه سوم آبان، در ترکیب تیم ایران جوان اصفهان، امیر محمد مرادی، ابوالفضل نجفی، علی رزمیان، ابوالفضل خسرویان، امیر علی رجبی و امیر ارسلان احمدی به عنوان بازیکن، مسعود کاظمپور به عنوان مدیر فنی، و تیمور آریومهر و جواد رحیمی به عنوان مربیان از استان فارس حضور داشتند. در خلال مراسم، علی باوقار، رئیس هیات تکواندو استان فارس نیز در جشن قهرمانی حضور یافت.
انتهای یپام