دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ | ۲۱:۰۲
منبع: نمایندگی سمنان
امام‌جمعه سمنان: هر اقدامی برای رضایتمندی و امیدبخشی مردم، خدمت به نظام اسلامی است

امام‌جمعه سمنان: هر اقدامی برای رضایتمندی و امیدبخشی مردم، خدمت به نظام اسلامی است

سمنان (ایسنا) - نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه سمنان با اشاره به شرایط دشوار جنگ تحمیلی اخیر و ضرورت تقویت امید در جامعه اظهار کرد: امروز هر قدمی که بتوانیم برای رضایتمندی و امیدبخشی به مردم برداریم، اقدامی ارزشمند در مسیر خدمت به نظام اسلامی است.

حجت الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی در دیدار با مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان افزود: در شرایطی که مردم با مشکلات و دشواری‌های مختلف روبه‌رو هستند، رسیدگی به امور آنان، تسهیل فرآیندهای اداری و تلاش برای رفع مشکلات می‌تواند امید را در جامعه تقویت کند.

وی با تأکید بر اینکه خدمت به مردم مسئولیتی همگانی است، افزود: همه ما باید وظیفه خود را به‌درستی انجام دهیم و هر جا می‌توانیم، گرهی از کار مردم باز کنیم. حتی اگر انجام یک درخواست در اختیار ما نباشد، می‌توانیم با برخورد مناسب، راهنمایی درست و پیگیری امور، از سردرگمی و نارضایتی مردم جلوگیری کنیم.

امام جمعه سمنان با اشاره به مشکلات برخی متقاضیان در دریافت اسناد مالکیت واحدهای مسکونی اظهار کرد: بخشی از مردم برای فروش ملک، استفاده از آن به‌عنوان وثیقه یا انجام امور اقتصادی خود به سند رسمی نیاز دارند، اما به دلیل برخی موانع اداری و هزینه‌های مربوط به پایان کار، در این زمینه با مشکلاتی مواجه هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تأکید بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای رفع این مشکلات افزود: باید با همکاری دستگاه‌های ذیربط، راهکارهایی برای تسهیل امور مردم و کاهش موانع پیش روی آنان در نظر گرفته شود تا افرادی که به دلایل مختلف نیازمند دریافت سند مالکیت هستند، بتوانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکلات خود را برطرف کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام‌جمعه سمنان در روز دوشنبه چهارم آبان، وی خاطرنشان کرد: گاهی ممکن است مشکل مراجعین در یک بخش قابل حل نباشد، اما این موضوع نباید به برخورد نامناسب یا بی‌توجهی به او منجر شود. هر اقدامی که در جهت کاهش مشکلات مردم، افزایش رضایتمندی و تقویت امید آنان انجام دهیم، در حقیقت گامی برای خدمت به نظام و جامعه برداشته‌ایم.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها