سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ | ۱۰:۰۸
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
شرکت ۱۴ هزار و ۶۳۰ نفر در آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان در آذربایجان شرقی

شرکت ۱۴ هزار و ۶۳۰ نفر در آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان در آذربایجان شرقی

آذربایجان شرقی (ایسنا) - معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی گفت: آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان، کاردان‌های فنی ساختمان، معماران تجربی و آزمون موضوع ماده ۲۷ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، روزهای پنجشنبه و جمعه، ۷ و ۸ آبان‌ماه ۱۴۰۵ همزمان با سراسر کشور در استان آذربایجان شرقی با شرکت ۱۴ هزار و ۶۳۰ نفر برگزار می‌شود.

محسن رضوی، با اعلام این خبر اظهار کرد: در آزمون‌های آبان‌ماه امسال در سطح استان، در مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ نفر در رشته‌ها و صلاحیت‌های مختلف در بخش مهندسی، شامل آزمون‌های عمران، معماری، تأسیسات برقی و تأسیسات مکانیکی در صلاحیت‌های طراحی(محاسبه)، نظارت و اجرا و همچنین رشته‌های شهرسازی، نقشه‌برداری و ترافیک در پایه سه شرکت خواهند کرد؛ علاوه بر این، آزمون‌های تخصصی طرح و اجرای گود، پی و سازه نگهبان و نیز ارزیابی، طرح و اجرای بهسازی نیز در برنامه این دوره قرار دارد.

وی افزود: بررسی آمار ثبت‌نام‌کنندگان نشان می‌دهد که تعداد شرکت‌کنندگان این دوره نسبت به آخرین دوره برگزاری آزمون در دی‌ماه سال ۱۴۰۴، حدود ۲۴ درصد افزایش یافته است و از نظر تعداد داوطلبان، بالاترین میزان مشارکت ثبت‌شده در دوره‌های برگزاری آزمون در استان رقم خورده است.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای برگزاری آزمون طراحی معماری گفت: با توجه به شرایط خاص این آزمون و ضرورت تأمین فضای مناسب، میز رسم و امکانات مورد نیاز داوطلبان، پیگیری‌های لازم از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی استان برای افزایش ظرفیت حوزه‌های برگزاری و استفاده حداکثری از ظرفیت و امکانات مراکز آموزشی استان انجام شد.

وی ادامه داد: این برنامه‌ریزی‌ها با هدف فراهم کردن فضای مناسب برای داوطلبان، توزیع متوازن ظرفیت حوزه‌های امتحانی و ایجاد شرایط عادلانه برای حضور متقاضیان در آزمون انجام شد تا محدودیت‌های موجود در آزمون طراحی معماری، به‌ویژه از نظر فضای مورد نیاز و میز رسم، مانع حضور متقاضیان واجد شرایط نشود.

رضوی گفت: در نتیجه این اقدامات، تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون طراحی معماری نسبت به دوره گذشته بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته است و آذربایجان شرقی از این حیث در شمار استان‌های دارای تعداد بالای شرکت‌کننده در این صلاحیت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: افزایش ظرفیت و فراهم شدن امکانات لازم، علاوه بر پاسخگویی به تقاضای داوطلبان استان، این امکان را نیز فراهم کرده است که داوطلبانی از استان‌های مجاور و سایر استان‌ها برای شرکت در آزمون طراحی معماری، استان آذربایجان شرقی را انتخاب کنند. این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت مناسب استان برای میزبانی از آزمون‌های تخصصی در این حوزه است.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی درباره حوزه‌های برگزاری آزمون نیز اظهار کرد: در شهر تبریز، سه حوزه دانشگاه تبریز، دانشگاه علمی کاربردی ماشین‌سازی تبریز و دانشگاه هنر اسلامی تبریز برای برگزاری آزمون پیش‌بینی شده است و در شهرستان نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه به‌عنوان حوزه برگزاری آزمون در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تعداد داوطلبان و تنوع رشته‌ها و صلاحیت‌های آزمون، برنامه‌ریزی لازم برای استفاده از ظرفیت مراکز آموزشی استان، توزیع مناسب داوطلبان در حوزه‌های امتحانی، فراهم کردن فضای استاندارد و مناسب و رعایت عدالت در برگزاری آزمون انجام شده است تا داوطلبان در شرایط مناسب و برابر امکان حضور در فرآیند آزمون را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان در روز سه شنبه ۵ آبان، رضوی در پایان گفت: مجموعه راه و شهرسازی استان تلاش کرده است با پیش‌بینی ظرفیت‌های لازم، تأمین امکانات مورد نیاز و هماهنگی با مراکز میزبان، زمینه برگزاری مطلوب آزمون‌ها و حضور داوطلبان را فراهم کند و امیدواریم این آزمون‌ها در استان با نظم و کیفیت مناسب برگزار شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها