سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۵
منبع: نمایندگی زنجان
احتمال ناپایداری جوی در زنجان تا ۹ آبان

احتمال ناپایداری جوی در زنجان تا ۹ آبان

زنجان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی استان زنجان از ورود سامانه بارشی به منطقه از روز پنجشنبه ۷ آبان خبر داد و گفت: با فعالیت این سامانه، اغلب مناطق استان در روزهای پنجشنبه و جمعه شاهد رگبار باران و رعدوبرق خواهند بود و ناپایداری‌های جوی تا شنبه هفته آینده ادامه می‌یابد.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین نقشه‌های هواشناسی، اظهار کرد: امروز آسمان استان صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و چهارشنبه ۶ آبان نیز آسمان در بیشتر ساعات ابری خواهد بود. طی این مدت بارش قابل‌ توجهی انتظار نمی‌رود، هرچند احتمال وقوع رگبارهای خفیف و پراکنده در روز چهارشنبه وجود دارد.

وی با بیان اینکه از پنجشنبه ۷ آبان با نفوذ سامانه بارشی به منطقه ناپایداری‌های جوی تشدید می‌شود، گفت: فعالیت این سامانه کم‌ و بیش تا شنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت و به‌ویژه در روزهای پنجشنبه و جمعه، رگبار باران و رعدوبرق در اغلب مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.

رحمن‌نیا با اشاره به تغییرات دمایی استان، خاطرنشان کرد: دمای هوا تا روز پنجشنبه با شیبی ملایم افزایش می‌یابد، اما از هفته آینده روند کاهشی دما آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها